MASTER FRANCHISETAGER/ANSVARLIG FOR UDVIKLING I DANMARK | Franchisehub

MASTER FRANCHISETAGER/ANSVARLIG FOR UDVIKLING I DANMARK

MASTER FRANCHISETAGER/ANSVARLIG FOR UDVIKLING I DANMARK

Publiceret: Onsdag d. 12. februar 2020
Konceptet der forventes at revolutionere massage branchen - tilbydes nu i Danmark. Hvis du har ambitioner om at etablere egen virksomhed har du nu samtidig mulighed for at udvikle og opbygge din egen kæde.
Massage-industrien er i meget kraftig vækst. Med et velfungerende abonnementssystem kombineret med en solid forretningsmodel, har The Massage Company bevist at konceptet er en succes der kan udvides. 

Du kan nu bygge op din egen kæde af massørforretninger i Danmark. Vi tilbyder muligheden for at være Master Franchisetager for The Massage Company i Danmark og med mulighed for at tilbyde franchiserettigheder til andre franchisetagere i hele Danmark.

I nedenstående mini-site kan du læse mere om konceptet, historien, hvad vi forventer os af dig og ikke mindst lidt om hvad du kan forvente af The Massage Company hvis du er interesseret i at blive Masterfranchisetager for konceptet her i Danmark.

Kommentarer

Topnyheder

Mandag d. 23. marts 2020
Vaca har bevist at mexicansk mad er attraktivt i Danmark.
Onsdag d. 18. marts 2020
Bæredygtighed og genanvendelse er tidens nøgleord. Et bæredygtigt samfund bygger på mennesker og virksomheder, der tager bæredygtige valg - helt ned til mindste...
Fredag d. 20. december 2019
En unique mulighed for spændende masterfranchise.
Torsdag d. 03. oktober 2019
Sunset Boulevard sælger egne restauranter fra og åbner samtidig nye der hvor der er muligheder i markedet.
Torsdag d. 11. juli 2019
Vi ekspanderer - Grib chancen og bliv selvstendig - få din helt egen sushi stand midt i et BILKA varehus. SUSHI DAILY er Europas største sushikæde med 700...

Sider