10 trends i restaurationsbranchen | Franchisehub

10 trends i restaurationsbranchen

10 trends i restaurationsbranchen

10 restaurant trends forstærket af pandemien.
Selvom COVID-19 har ændret en masse ved restaurationsbranchen, kan selv en pandemi ikke stoppe disse 10 tendenser.
 
Restaurantbranchen har som følge af Covid-19 fået rigtig mange udfordringer. Nogle negative andre positive og som en branche i konstant forandring og udvikling – ja så er der altid muligheder.

Her er 10 trends fra USA, der som en følge af pandemien har fået og forventes fortsat at få styrket fokus i branchen i den kommende tid:

1. Good vibes som et tilflugtssted
2. Mad til sindet og sjælen
3. Onlinebestilling
4. Bæredygtig og organisk mad  
5. Foodtech - robot tjenere, tablet-enheder til kontaktløs mad
6. Flere veganske og vegetariske tilbud
7. Gennemsigtighed i hygiejne, kvalitet og miljø
8. LTO - limited time offers og sjove måltider
9. Luksus- og den gode oplevelse - for at lindre stress
10. IG og SoMe-venlige retter

Men det vigtigste er når alt kommer til alt at vi får en god oplevelse. At dele mad og spise sammen har defineret os som en menneskelig race. Det danner grundlaget for kultur, religion, forhold og mange flere ting, som vi holder mest kær, så selvom vi kæmper mod en pandemi, ønsker folk stadig restaurantoplevelsen – men også den kommer nok til at forandre sig.
Tags: 
#AI #trends #restaurant

Kommentarer

Fakta

80% overlever i kædekoncepter
33% overlever udenfor kædekoncepter
– der er er endnu flere fordele ved franchise...Læs mere

Bloggere

Tom Skovbon
Har en meget bred erfaring fra dansk og international forretning og har blandt andet udviklet og drevet franchise kæder i Norge og Danmark, arbejdet inden for international udvikling af indkøbscentre og været direktør for et stort antal kæder i Danmark. Siden 2006 har FranchiseHub - tidligere ChainIndex - været partner i Franchise Pool International (FPI), et netværk der hjælper franchisegivere der ønsker at være internationale med at ekspandere.
Lasse Skaarup Christensen
Partner og bestyrelsesmedlem i Gorrissen Federspiel. Ass. professor på Århus Universitet i Markedsret og uddannet i New York og Hong Kong 20 års erfaring med rådgivning af ledende danske og udenlandske kæder i Danmark og udlandet, og leder af Gorrissen Federspiels afdeling for Immaterielle rettigheder. Forfatter af bøger og artikler samt indlægsholder om rettigheds- og franchiseforhold.