Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/franchisehub.dk/public_html/sites/all/modules/advuser/advuser.module on line 552

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /var/www/franchisehub.dk/public_html/sites/all/modules/chainindex_mod/chainindex_mod.module on line 4498
Har du svært ved at finde franchisetagere? | Franchisehub

Har du svært ved at finde franchisetagere?

Har du svært ved at finde franchisetagere?

Problemet kan meget vel være mangel på information på din egen hjemmeside!
 
I takt med de seneste års hastige internetudvikling og brug af smartphones har også franchise-interessenternes adfærd ændret sig markant. Ligesom i de fleste valgsituationer i livet, har vi alle vænnet os til, at vi hurtigt kan søge efter svar på vores spørgsmål, sammenligne priser osv. ved at google i computeren eller mobilen.
 
FranchiseHubs erfaringer viser, at seriøse franchise-interessenter i dag bruger meget tid på at google information om virksomheden og franchisetagerne, før de afslører deres interesse for franchisegiveren. Finder de ikke den information, de leder efter, mister de ofte hurtigt interessen og går i stedet over til franchisekoncepter, der er mere gennemsigtige i deres informationsudbud.
 
Lad derfor være med den gamle idé "at dem, der vil vide mere, tager kontakt". Tal ikke bare om, hvem du leder efter, men fortæl på hjemmesiden, hvordan og hvorfor konceptet fungerer, hvordan en franchisetagers liv ser ud, hvad dine franchisetagere siger, information om dine gebyrer, investeringsniveauer, krav til egenkapital mv.
 
Den rigtige information på hjemmesiden, eller at konceptet bliver godt eksponeret vil føre til, at flere kvalificerede kandidater tager kontakt, folk du ikke engang kender i dag.
 
Hvis du vil have flere tips til, hvordan du fremskynder din franchise-rekruttering, eller ønsker at vi hjælper med at synliggøre dit koncept, så kontakt Tom Skovbon på 20219900 eller ts@franchisehub.dk
Tags: 
#franchisetager

Kommentarer

Fakta

80% overlever i kædekoncepter
33% overlever udenfor kædekoncepter
– der er er endnu flere fordele ved franchise...Læs mere

Bloggere

Tom Skovbon
Har en meget bred erfaring fra dansk og international forretning og har blandt andet udviklet og drevet franchise kæder i Norge og Danmark, arbejdet inden for international udvikling af indkøbscentre og været direktør for et stort antal kæder i Danmark. Siden 2006 har FranchiseHub - tidligere ChainIndex - været partner i Franchise Pool International (FPI), et netværk der hjælper franchisegivere der ønsker at være internationale med at ekspandere.
Lasse Skaarup Christensen
Partner og bestyrelsesmedlem i Gorrissen Federspiel. Ass. professor på Århus Universitet i Markedsret og uddannet i New York og Hong Kong 20 års erfaring med rådgivning af ledende danske og udenlandske kæder i Danmark og udlandet, og leder af Gorrissen Federspiels afdeling for Immaterielle rettigheder. Forfatter af bøger og artikler samt indlægsholder om rettigheds- og franchiseforhold.