International vækst igennem franchising | Franchisehub

International vækst igennem franchising

International vækst igennem franchising

Danmark er kendt for at have rigtigt mange spændende og dynamiske virksomheder, både små og store. Internationalt er vi attraktive som samarbejdspartnere, vi har mange gode og spændende koncepter, og vi har meget at tilbyde internationalt. Samtidig får mange virksomheder ikke fuldt ud udnyttet det potentiale der ligger i internationalisering og vækst udenfor landets grænser.
 
Dette var rammerne for FranchiseDay 2020 som blev afholdt den 20. august i samarbejde med Advokatfirmaet Gorrissen Federspil, PriceWaterhouseCoopers, Jyske Bank og FranchiseHub.
 
Gode praktiske cases fra SunSet Boulevard og Pandora, erfaringer omkring det juridiske samt tips om hvordan man udvikler sit koncept og i praksis skaber kontakt på nye markeder, gav de mange deltagere inspiration og værktøjer til hvordan de kan skabe international vækst for deres virksomhed.

Kommentarer

Fakta

80% overlever i kædekoncepter
33% overlever udenfor kædekoncepter
– der er er endnu flere fordele ved franchise...Læs mere

Bloggere

Tom Skovbon
Har en meget bred erfaring fra dansk og international forretning og har blandt andet udviklet og drevet franchise kæder i Norge og Danmark, arbejdet inden for international udvikling af indkøbscentre og været direktør for et stort antal kæder i Danmark. Siden 2006 har FranchiseHub - tidligere ChainIndex - været partner i Franchise Pool International (FPI), et netværk der hjælper franchisegivere der ønsker at være internationale med at ekspandere.
Lasse Skaarup Christensen
Partner og bestyrelsesmedlem i Gorrissen Federspiel. Ass. professor på Århus Universitet i Markedsret og uddannet i New York og Hong Kong 20 års erfaring med rådgivning af ledende danske og udenlandske kæder i Danmark og udlandet, og leder af Gorrissen Federspiels afdeling for Immaterielle rettigheder. Forfatter af bøger og artikler samt indlægsholder om rettigheds- og franchiseforhold.