SunSet Boulevard på international rejse.... | Franchisehub

SunSet Boulevard på international rejse....

SunSet Boulevard på international rejse....

For mange danske virksomheder er målet at kunne gå udenfor Danmark og Rigsfællesskabet på et tidspunkt, men hvornår er det rigtige tidspunkt til skaleringen?

For Danmarks største danskejede restaurantkæde Sunset Boulevard er det rigtige tidspunkt nu. Sunset Boulevard sætter sigtet mod Norge, hvor planen er at etablere fem til ti restauranter indenfor de næste 5 år. Ifølge Adm. Direktør Jens Broch, er det ikke tilfældigt at valget faldt på Norge. Valget er faldet på Norge, fordi nordmændenes forbrugeradfærd og mentalitet minder meget om danskernes, og derfor er satser man på at møde samme opbakning, som man gør i Danmark. Internationaliseringen sker i samarbejdet med FranchiseHub og vores internationale netværk der hjælper virksomheder med strategisk international vækst og rekruttering.

Du kan læse mere om Sunset Boulevards planer om udvidelse til Norge her: https://lnkd.in/eMNkEfQ

Kommentarer

Fakta

80% overlever i kædekoncepter
33% overlever udenfor kædekoncepter
– der er er endnu flere fordele ved franchise...Læs mere

Bloggere

Tom Skovbon
Har en meget bred erfaring fra dansk og international forretning og har blandt andet udviklet og drevet franchise kæder i Norge og Danmark, arbejdet inden for international udvikling af indkøbscentre og været direktør for et stort antal kæder i Danmark. Siden 2006 har FranchiseHub - tidligere ChainIndex - været partner i Franchise Pool International (FPI), et netværk der hjælper franchisegivere der ønsker at være internationale med at ekspandere.
Lasse Skaarup Christensen
Partner og bestyrelsesmedlem i Gorrissen Federspiel. Ass. professor på Århus Universitet i Markedsret og uddannet i New York og Hong Kong 20 års erfaring med rådgivning af ledende danske og udenlandske kæder i Danmark og udlandet, og leder af Gorrissen Federspiels afdeling for Immaterielle rettigheder. Forfatter af bøger og artikler samt indlægsholder om rettigheds- og franchiseforhold.