International rekruttering (import)- Bagelstein

FranchiseHub har hjulpet den franske succes-kæde Bagelstein, med at finde den kommende master franchisetager for Danmark og Sverige – Anders S. Olesen. Bagelstein er en fransk bagel kæde, delejet af de 2 stiftere samt af Migros fra Schweiz.

Bagelstein har meget stor fokus på kvalitet – alle bagerprodukter er håndlavet i egen produktion – pakket ind i et spændende koncept med kant. Produkterne henvender sig til den moderne forbruger der vil have noget lækkert og sundt at spise – baseret på rigtig gode råvarer.

Kæden har eksisteret i mere end 10 år, og Bagelstein har nu mere end 110 butikker placeret i Frankrig, Schweiz, Østrig, Belgien, Luxembourg, Tyskland og nu også i Danmark.

I første omgang har Anders åbnet 2 Bagelsteins i Københavnsområdet – Vesterbro og Lyngby, og forventer derefter at finde selvstændige engagerede franchisetagere til det meste af Danmark og Sverige.

Som Anders udtrykker det: ”Hos Bagelstein tager vi alt det bedste fra den franske madkultur – cremen af cremen – og forener det med dansk venlighed. Vi insisterer på, at hurtigt mad sagtens kan være frisk, lækkert, delikat og ren forkælelse i hver enkel bid. Den eneste varme luft vi sælger, er simpelthen hullet i midten”

To top