botex | Franchisehub

botex

botex

Om botex:
Virksomhedsbeskrivelse: 
botex er Danmarks største frivillige gardinkæde med 31 butikker fordelt rundt i landet samt på Færøerne. Vores mere end 50 gardinbusser kører hver dag rundt i hele landet for at montere gardiner og solafskærmning hos private, virksomheder og i den offentlige sektor.
 
botex har eksisteret siden 1964 og har derfor en solid ballast og know-how om gardin- og boligtekstilbranchen.
 
Det er kædens ambition at etablere yderligere 20 nye butikker i Danmark inden for de kommende 3 år.
 
Vores primære handelsområde er gardiner og boligtekstiler i bred forstand – dog med mest fokus på gardiner og solafskærmning.

 
 

Beskrivelse af koncept

Som franchisetager hos botex får du en stærk kæde i ryggen, så du alene kan koncentrere dig om at betjene kunderne bedst muligt.
 
Vi sikrer dig, at du har de bedste aftaler med branchens leverandører, samt at du konstant er synlig på markedet som en seriøs leverandør af gardiner og boligtekstiler. Du afgør principielt selv, om du vil have både gardiner og boligtekstiler.
 
På den måde kan du bruge al din energi på at betjene dine kunder på den bedst tænkelige måde. Vi klarer resten.
 
botex’ konceptet er stærkt og ensartet, men du vil alligevel opleve stor frihed i samarbejdet.
 
Som botex-medlem er du oftest repræsenteret ved en butik eller et showroom – samt igennem en eller flere gardinbusser, der besøger kunderne i deres hjem.
 
Du vil formentlig opleve botex og gardinbranchen som et område med potentiale for at skabe sig en god, solid forretning med et stort indtjeningspotentiale.

Her søger vi

Nordjylland, Midtjylland, Østjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Detailhandel og dagligvarer
Forretningsservice
Findes i følgende lande: 
Danmark
Etableringsår: 
1961
Antal kædeenheder total: 
31
Antal kædeenheder i Danmark: 
28

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Du trives med at vejlede kunderne og går forrest som leder

Vi har en forventning om, at du kommer med stor interesse i at gøre en forskel i vores spændende branche

Som leder tager du med stort drive det fulde ansvar for butikkens drift, planlægning og daglige ledelse. Du tager selv del i salget og er vild med at inspirere og rådgive kunderne. Du ved, hvad der skal til for at få ordrerne i hus og motiverer dine medarbejdere til at skabe et højt serviceniveau. Du er engageret og udadvendt med en positiv indstilling.
  
Vi søger forhandlere, som kan dokumentere gode salgsresultater og har erfaring med at drive en forretning og motivere et team. Branchekendskab og erfaring med boligudstyr enten som montør sælger eller lignende, er en stor fordel. Dette er dog ikke afgørende, idet vi kan hjælpe dig med at komme i gang, hvis du selv har den rigtige tilgang til opgaven. Du er købmand med stort drive og har økonomisk forståelse. Derudover skal du have en vis startkapital. 

 
Køb af rettighed: 
10.000
Lokaleanskaffelse: 
75.000
Indretning, lager, biler mv.: 
100.000
Inventar: 
75.000
Andet: 
50.000
Nødvendig egenkapital: 
250.000 - 500.000 kr.
Ekstra information: 
Ovennævnte tal er alene vejledende, idet det vil være muligt at komme i gang både billigere og dyrere afhængigt af, hvordan den konkrete case ser ud.

Virksomhedsoplysninger:
Boligtextilbranchens Indkøbsservice AmbA
Bredskiftevej 12
8210 Århus V
Danmark

CVR: 25980026
http://www.botex.dk/butiksejer, https://www.botex.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.