Som franchisetager hos Jensens Bøfhus,
har du fra begyndelsen en lang række fordele. Du får først og fremmest et stærkt brand som fundament, et gennemarbejdet koncept og know-how, der er opbygget gennem årtier. Positionen som en af Danmarks førende restaurationskæder har vi opnået gennem vores gennemførte koncept og konstante udvikling.
Vores succes er skabt via målrettet markedsføring, ansvarlig omkostningsstyring, stærk indkøbspolitik og effektiv logistik. Konkret betyder det, at du får fast hjælp og rådgivning i forhold til drift af restauranten, og alt hvad det indbefatter – blandt andet økonomi,
markedsføring, udstyr, varesortiment og personale. Vi sørger også for grundig og løbende uddannelse af både dig og dit personale.
Når du vælger at blive franchisetager,
bliver du en del af en veletableret forretning. Jensens Bøfhus har i alt 26 restauranter i Danmark, Sverige og Norge, der til sammen har mere end tre millioner gæster årligt. Medarbejdere på hovedkontoret (Back Office) på Læssøegade i Odense, supporterer restauranterne, udvikler konceptet og sikrer en stærk markedsføring af brandet.
Et vigtigt fundament for succes i forhold til at drive restaurant er grundig uddannelse af personale, samt råvarer af høj kvalitet indkøbt til fordelagtige priser. Som franchisetager kan du være tryg ved, at begge dele er højt prioriteret hos Jensens Bøfhus.
Uddannelse
Vores eget Jensens Academy har hvert år mange medarbejdere gennem et grundigt uddannelsesforløb. Som franchisetager kommer både du og dit personale også igennem et intensivt oplæringsforløb. Vores HR-afdeling og mest erfarne medarbejdere står for den praksisnære oplæring og uddannelsesforløb i Jensens Academy. På den måde er du sikret en høj servicestandard i din restaurant allerede fra åbningsdagen. Det gennemarbejdede uddannelsesprogram er i høj grad med til at sikre vores ry som en kæde af hyggelige restauranter med varm og venlig atmosfære. Vi går derfor ikke på kompromis med uddannelse af medarbejdere.
Indkøb
Vi agerer på det globale marked og køber kun fersk kød fra det bedste kødkvæg – og i mængder, der sikrer os priser, kun de færreste restauranter kan drømme om. Vi står selv for modning og opskæring efter specifikationer, der afstemmer vægten med typen af bøf. Vi arbejder konstant på at mindske madspild og justere vores procedurer for indkøb, ligesom vi godt tør love dig en logistik i verdensklasse.