bar`sushi | Franchisehub

bar`sushi

bar`sushi

Om bar`sushi:
Virksomhedsbeskrivelse: 
bar’sushi er et gennemarbejdet kædekoncept indenfor tilberedning og salg af sushi, baseret på take-away og japansk diner. bar’sushi navnet er synonym med god sushi af høj standard.
 
Restauranterne præsenteres under fælles navn og individuelt designet interiør under fælles fastlagte rammer.
 
Maden i bar’sushi produceres af friske råvarer af høj kvalitet og efter opskrifter, der er udviklet i samarbejde mellem vores dygtige sushikokke. 
 
I bar’sushi sætter vi en ære i at levere en høj kvalitet af mad og gør vores til at yde den bedste service. Så kan vores gæster koncentrere sig om det, de er kommet for; nemlig at få en dejlig madoplevelse med lækker sushi tilberedt af de bedste råvarer.
 
Da vi i 2005 åbnede vores første restaurant på Læssøegade i Odense blev det hurtigt klart, at der i vores diner var en helt særlig stemning. En stemning, som grundlægges i køkkenet, hvor dem der kender deres sushi-kram huserer. Og for at vores gæster skulle have hele oplevelsen med, skabte vi i bar’sushi den smukke tradition. Døren – der normalt adskiller gæsterne fra det evige omdrejningspunkt – blev revet ned.
 
Så når kokkene kaster kærlighed og stjernestøv efter fisk og andre fine sager, er vores gæster inviteret med til at overvære det hele fra første parket. 
 
Det har vist sig at være det helt rigtige valg at lade kokkene komme tættere på gæsterne. Og det åbne køkken er blevet en tradition, der går igen i alle vores restauranter.
 

Beskrivelse af koncept

Som franchisetager hos bar’sushi ejer og driver du din egen individuelt tilpassede restaurant. Og du bakkes op af et hovedkontor med 15 års erfaring fra restaurationsbranchen.
 
Med de værktøjer der ligger i bar’sushi værktøjskassen, har du alle muligheder for at skabe dig en profitabel forretning – og en restaurant med dit personlige præg i dit eget nærområde.
 
Vi gør det nemmere at være franchisetager
Du hjælpes i dagligdagen med alt fra budgettering, bogholderi, markedsføring, HR-spørgsmål og alt det andet der normalt gør det svært at være nystartet restauratør der bare gerne vil servere lækker mad og yde god service til sine gæster. Derudover er der masser af sparring fra de eksisterende franchisetagere og fra hovedkontoret.

Her søger vi

Sjælland, Bornholm, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Skåne

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Restauration og fastfood
Findes i følgende lande: 
Danmark
Etableringsår: 
2005
Antal kædeenheder total: 
7
Antal kædeenheder i Danmark: 
7

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
At du kan og vil drive en restaurant med høj standard, specielt indenfor Kvalitet, Service, Hygiejne og Miljø
At du er indstillet på at der er stor frihed og helt klare forventninger til at du kan og vil drive en restaurant af høj standard.
At du følger de, af franchisegiver, udstukne retningslinjer.
At du altid yder dit bedste for at understøtte både egen og kædens forretningsmæssige udvikling
At du sætter dig ind i konceptet og muligheder indenfor dette
At du stolt promoverer både egne og kædens tiltag
At du deler egne gode idéer og tiltag så alle i kæden kan gøre brug af dette – best practice
At du overholder deadlines og rapportering til HQ
At du er loyal overfor medarbejdere, kollegaer, andre franchisetagere, franchisegiver og ikke mindst brandet.
Køb af rettighed: 
100.000
Lokaleanskaffelse: 
0 - 120.000
Indretning, lager, biler mv.: 
100.000
Inventar: 
250.000
Andet: 
Man må forvente at skulle have 100.000+ på en bankkonto/kassekredit til driften i opstartsperioden.
Løbende franchise royalty: 
10% af brutto omsætning
Nødvendig egenkapital: 
500.000 - 1.000.000 kr.

Virksomhedsoplysninger:
Bar’sushi Danmark Holding Aps
Gråbrødre Plads 3, 1.
5000 Odense C
Danmark

CVR: 34230773
http://www.barsushi.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.