BoConcept | Franchisehub

BoConcept

BoConcept

Om BoConcept:
Virksomhedsbeskrivelse: 
BoConcept er et stærkt brand og et globalt franchisekoncept, som omfatter over 320 butikker i 65 lande. En virksomhed med fantastiske muligheder og et enormt potentiale der tilbyder meget attraktive muligheder for at blive Multi-Unit franchisepartner.
 
BoConcept startede oprindeligt i 1952 som møbelproducent i Herning. Den første BoConcept Brand Store åbnede i Paris i 1993, og 25 år senere er der over 320 butikker fordelt på 65 lande, som tilbyder premium boligmøbler med international stil.
 
BoConcept har en ambitiøs plan om at fordoble antallet af butikker på globalt plan til over 600 i løbet af de kommende år og ser Europa og USA som de vigtigste markeder.
 
Som BoConcept franchisepartner bliver du en del af en succesfuld, moderne og profitabel organisation. BoConcept har over 15 millioner besøgende på hjemmesiden og 5 millioner butiksbesøgende hvert år. Som franchisepartner indgår du i et samarbejde med et brand og en virksomhed, du kan være stolt af og opnå succes med.

Ved at ”customize” møbler til kundernes individuelle behov og drømme, appellerer BoConcept til det kræsne publikum, som ønsker at sætte deres eget præg på tingene. Ved at fokusere på funktionelle møbler, der kan tilpasses efter kundens ønsker, har BoConcept skabt et fashionabelt, moderne og kundeorienteret brand.

Ud over kundefokus brænder BoConcept for at skabe den bedst mulige oplevelse for vores franchisepartnere. Som BoConcept franchisepartner bliver du en del af et stærkt team af ligesindede, som bliver supporteret af en erfaren franchisegiver.

BoConcept  modtog i 2019 den internationale pris “Best Lifestyle Franchise of 2019” ved Global Franchise Awards, 2019

Beskrivelse af koncept

BoConcept står for enkelhed, håndværk, personlighed, elegant funktionalitet og kvalitetsmaterialer.
• Globalt brand med fremragende omdømme og efterspørgsel over hele verden
• Tilbyder møbler og tilbehør til den internationalt orienterede kunde
• Premium design til fornuftige penge - "Affordable luxury"
• Koordineret design, funktionalitet og tilpasningsmuligheder
• Sofistikeret boligløsninger, skabt af verdenskendte designere
• Skandinaviske designprincipper, en global tendens, der skaber efterspørgsel
• 15.000.000+ besøgende på webstedet og 5.000.000+ besøgende i butikkerne om året
• Tilgængeligt, moderigtigt, betroet og 100% kundefokuseret brand

BoConcept tilbyder et meget velfungerende franchisekoncept
​• Forretningskoncept der hurtig generer cash flow
• Høj omsætning pr. kvadratmeter
• Høj bruttomargin
• Intet spild
• Lille lagerbinding
• Få ansatte pr. enhed
• Ingen royalties
• Unik "Interiørdesigntjeneste"
• Et kraftfuldt værktøj til at differentiere og sælge
• Enestående træning og støtte på alle områder
• Chic, luksuriøst koncept med kant

Her søger vi

Fyn, Midtjylland, Østjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Detailhandel og dagligvarer
Forretningsservice
Findes i følgende lande: 
65 lande i Europa, Nord og Syd Amerika, Asien, Astralien og Afrika
Etableringsår: 
1952
Antal kædeenheder total: 
325
Antal kædeenheder i Danmark: 
3
Antal kædeenheder i hjemland: 
3

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
BoConcept søger en Multi-Unit franchisepartner, som har de rette kompetencer og den finansielle styrke til at investere i flere butikker inden for et nærmere defineret geografisk område. Vi har øget fokus på Multi-Units, fordi erfaringen viser at Multi-Unit franchisetagere har en bedre indtjening og performance end enkeltsående franchisetagere. Dette giver positive synergi for både franchisetager og franchisegiver.
 
Danmark er, som hjemland for BoConcept og et af vores vigtigste markeder, ingen undtagelse. BoConcept har på nuværende tidspunkt 2 butikker i Københavns området og 1 butik i Aarhus, og søger nu én franchisepartner til at overtage forretningen i Århus og åbne yderligere 2-3 butikker indenfor en kortere årrække, indtil vi har udnyttet det potentiale, der ligger i markedet.
 
Salgs- og marketingerfaring er, sammen med gode lederegenskaber, evnen til at uddelegere og motivere, de egenskaber, vi anser som grundlaget for at drive en BoConcept butik. Erfaring med butiksdrift og en passion for design og møbler er kun et plus.
 
Den gennemsnitlige investering i hver enkelt BoConcept butik er ca. 3,5 mio. kroner, afhængigt af størrelse og placering. Investeringen inkluderer en franchiseafgift på ca. 185.000 kroner.

Den ideelle kandidat bør have adgang til likvide midler på over 3,5 mio. kroner og en egenkapital på over 10 mio. kroner for at kunne forpligte sig til en ambitiøs udviklingsplan.
Andet: 
Forventet markedsføringsbudget - 5-8% af omsætning
Løbende franchise royalty: 
Ingen royalties.
Nødvendig egenkapital: 
5.000.000 kr. eller mere

Virksomhedsoplysninger:
BoConcept A/S
Moerupvej 16
7400 Herning
Danmark

CVR: 89866618
http://www.boconcept.com

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.