Cashpoint Sportsspil | Franchisehub

Cashpoint Sportsspil

Cashpoint Sportsspil

Om Cashpoint Sportsspil:
Virksomhedsbeskrivelse: 
En Cashpoint butik bliver hurtigt det faste samlingsted for de sportentusiaster, som elsker at krydre tilværelsen med et væddemål under kampen. Vores innovative setup giver spilleren mulighed for at klare det hele selv – lige fra første til sidste fløjt!  

Det giver dig tid til at skabe gode rammer for dine kunder, så de føler sig velkomne og trygge. Dermed kan der opstå et fantastisk fællesskab blandt dine kunder og du vil hurtigt se dem dele tips med hinanden mens de spændt følger kampene live i din butik.

Vi har et stærkt bagland med årtiers erfaring fra spillebranchen, der hele tiden kommer med nye innovative løsninger, som styrker vores produkt og brand.
 
Cashpoint ejer og har den daglige drift af 4 butikker i København og 1 i Odense. Derudover har vi en franchisepartner i Horsens. Alle butikker har en høj omsætning og tiltrækker en bred vifte af kunder.


Cashpoint udbydes også hos mere end 380 forhandlere i hele Danmark og er dermed den største private udbyder af landbaseret væddemål. Cashpoint har udviklet sig til en toneangivende bookmaker med et koncept der er populært og som sagtens kan konkurrere med andre udbydere af væddemål.

Beskrivelse af koncept

Med Cashpoint får du en stærk og yderst kompetent spiller i ryggen, der hele tiden opdaterer deres systemer og gør produktet endnu mere attraktivt!
 
Vores system bygger på selvbetjening og gør det muligt for spilleren at klare alt det spiltekniske selv. Det er muligt at afgive væddemål, betale for det og få udbetalt en gevinst helt uden hjælp fra personale.

Det mindsker både personalebehovet og forhøjer sikkerheden markant.

Vi står klar til at levere løbende rådgivning og support, så din butik har potentialet til at levere fra den øverste hylde og fastholde en profitabel kundebase – hele året!

Med vores aftale vil du få op til 80% af den ugentlige spilfortjeneste  og der er samtidig mulighed for en årlig bonus. Vi støtter også gerne økonomisk op omkring marketing og reklamation af din butik, så din omsætning får fuld fart fra start.

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Bornholm, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Østrig
Forretningsområde: 
Detailhandel og dagligvarer
Restauration og fastfood
Findes i følgende lande: 
Danmark, Østrig, Tyskland, Belgien, Polen & Storbritannien.
Etableringsår: 
1996
Antal kædeenheder i Danmark: 
6

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Det er vigtigt at være målrettet, dedikeret og have blod på tanden. Det er et stort ansvar at drive din egen butik og i sidste ende er det op til dig, at få butikkens daglige drift til at gå op i en højere enhed.

Derfor skal du også forvente at ligge mange timer i butikken og yde en høj service til dine kunder. Hvis du kan skabe tætte relationer med spillerne vil de også komme igen.

Det er en stor fordel at have erfaring med at drive egen butik og en endnu større fordel at have kendskab til væddemålsbranchen, men først og fremmest er det dit engagement og din motivation der giver resultaterne.
 
Køb af rettighed: 
Se nedenfor
Lokaleanskaffelse: 
Franchisetager disponerer
Indretning, lager, biler mv.: 
Franchisetager disponerer
Inventar: 
Franchisetager disponerer
Andet: 
Franchisetager disponeerer
Nødvendig egenkapital: 
500.000 - 1.000.000 kr.

Virksomhedsoplysninger:
Cashpoint Denmark ApS
Korsdalsvej 125
2610 Rødovre
Danmark

CVR: 37247618
www.cashpoint-solutions.com

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.