Chicago Roasthouse - Shop in shop | Franchisehub

Chicago Roasthouse - Shop in shop

Chicago Roasthouse - Shop in shop

Om Chicago Roasthouse - Shop in shop:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Vi tilbyder nu også et SHOP IN SHOP koncept - Chicago Roasthouse er et high end fast-food koncept til den kvalitetsbevidste forbruger. Gennem en årrække har virksomheden leveret kvalitetsprodukter til kunder som ønsker et alternativ til mere traditionel fastfood som pizza og burgere. Chicago Roasthouse er en franchisekæde i vækst i både Danmark, Norge og Sverige.

Vækst i take away segmentet under corona krisen har skabt behov for nye koncepter - hvorfor vi har udviklet et decideret shop in shop koncept. Vi tilbyder derfor restauranter der primært sælger pizza og/eller burgere til også at sælge vores kvalitetsprodukter som shop in shop igennem en mini-franchiseaftale. På denne måde kan du tilbyde et bredere sortiment og fastholde dine kunder - hvilket gør dig mere attraktiv i lokalmarkedet.

Beskrivelse af koncept

Behov for vækst i din omsætning og indtjening?
Hvis du i dag har en restaurant eller et andet foodkoncept hvor du har behov for at skabe vækst i omsætningen, så kan Chicago Roasthouse shop in shop koncept hjælpe dig i den rigtige retning. Med udgangspunkt i hovedprodukterne fra Chicago Roasthouse® vil denne Shop-In-Shop udgave af konceptet, gøre det muligt at øge din eksisterende omsætning og indtjening, med kun lidt ekstra mandskab. Du vil derfor kunne se din omsætning stige, med kun en mindre investering.

Hvad tilbyder vi?
Produkterne koncentreres om volumsælgerne - vores rosa-stegte oksesteg og spareribs - samt bagekartofler med to varianter af smør, pommes frites, sauce og salat.

Produkterne er designede til at holde spild på et minimum.

Shop-In-Shop konceptet er fokuseret på at tilbyde lækre produkter til dine eksisterende kunder, og derved få dem til at købe oftere og mere. Marketing vil derfor kun blive brugt til at tiltrække nye kunder.

Du får adgang til et særligt online-ordresystem der er bygget eksklusivt til Chicago Roasthouse®.  Du vil få din egen side på vores webløsning, hvor også dine eksisterende produkter  kan indgå. IT-systemet gør det nemt for dig at se, hvad der er solgt så du nemt og effektivt kan planlægge din produktion

Next step!
Hvis du vil høre mere om konceptet, økonomien og mulighederne så kontaktr FranchiseHub for nærmere information.

Her søger vi

Midtjylland, Østjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Restauration og fastfood
Findes i følgende lande: 
Etableringsår: 
1995

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Du har i dag en eksisterende restaurant, take away enhed eller anden form for fødevarevirksomhed og ønsker vækst i omsætning og indtjening
Vi forventer at du følger vores koncept og trives med at være en del af en velfungerende kæde.
Køb af rettighed: 
50.000
Lokaleanskaffelse: 
0
Indretning, lager, biler mv.: 
0
Inventar: 
0
Løbende franchise royalty: 
7%
Nødvendig egenkapital: 
0 - 100.000 kr.
Ekstra information: 
Køb af rettigheder giver adgang til konceptet samt fuld hard – og software pakke, logomagneter til dine leveringskøretøjer, facadedekorationer, menuer, brochurer mm. samt Indledende og løbende support

Virksomhedsoplysninger:
Chicago Roasthouse, Danmark Aps
Skejbytoften 33
8200 Århus N
Danmark

CVR: 25500482
http://www.chicago.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.