Floral Image | Franchisehub

Floral Image

Floral Image

Om Floral Image:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Floral Image er en australsk baseret succeshistorie, der med 90 placeringer i 21 lande, forsyner virksomheder med smukke allergi- og vedligeholdelsesfrie lifelike blomsterbuketter, som også er bæredygtige og genanvendelige.

Buketterne udlejes på abonnementsbasis, leveres omkostningsfrit og ombyttes hver måned til nye designs.
Kom med på rejsen og bliv franchisetager på Floral Image Danmark!

Beskrivelse af koncept

Gør udlejning af blomster til din forretning!

Blomsterbuketterne fra Floral Image er meget naturtro og ligner derfor friske blomster. Selv det trænede øje har svært ved at se forskel! Buketterne findes i 3 forskellige størrelser, som hver især står fast i en klar harpiks, der gør det ud for vand, i en elegant glasvase. Blomsterne varer for evigt, og holder sig friske og farverige uge efter uge. Det skaber et godt – og bæredygtigt førstehåndsindtryk for kunderne.

En buket fra Floral Image er ideel som pynt i en butik, et kontorlandskab, i mødelokalet, på receptionsdisken, ved buffeter, i hotelfoyeren eller på et hotelværelse. Mulighederne er mange!

Buketterne er allergivenlige og vedligeholdelsesfrie samt immune overfor klimaanlæg eller centralvarme.
 
Fremtiden er bæredygtig. Hos Floral Image mærkes der i stigende grad en tiltagende interesse fra hele verden. Kunstige blomster er et marked i vækst, og virksomhederne efterspørger langsigtede løsninger. Tiden er vores!
 

Her søger vi

Bornholm, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Australien
Forretningsområde: 
Forretningsservice
Findes i følgende lande: 
21 lande - blandt andet Australien, Østrig, England, USA, Brasilien, Frankrig, Tyskland, Sverige, Spanien, Norge, Portugal, Italien
Etableringsår: 
2000
Antal kædeenheder total: 
91
Antal kædeenheder i Danmark: 
1

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Franchisemodellen i Floral Image-regi blev etableret i 2000. Siden da er Floral Image blevet til en verdensomspændende franchise-virksomhed med aktiviteter i Australien, New Zealand, UAE, Sydafrika, USA, UK og Europa, inklusive Tyskland, Norge, Sverige og Danmark.
 
Nye franchisetagere søges
For at imødekomme en stigende efterspørgsel, leder Florl Image Danmark som Master Franchisetager, efter danske franchisetagere.

Som franchisetager driver du din egen virksomhed med kunder i et eksklusivt område. Det er en fordel for dig, hvis du er en dygtig og erfaren sælger, men ikke en forudsætning. Du vil modtage al den nødvendige tekniske-, salgs- og operationelle træning og support, du har brug for. Vigtigst af alt er dit engagement og interessen for at skabe sig en succesfuld virksomhed!
 
Vi forventer af dig, at du er passioneret og arbejder fokuseret på at sikre Floral Image en stærk placering i Danmark. Som franchisetager bliver du en del af en stærk og støttende arbejdskultur, hvor vi sætter en ære i at yde en unik og nærværende service.
 
Køb af rettighed: 
Efter aftale
Lokaleanskaffelse: 
lille lager evt. kontorplads
Indretning, lager, biler mv.: 
egen bil - gerne stationcar
Løbende franchise royalty: 
12%
Nødvendig egenkapital: 
250.000 - 500.000 kr.

Virksomhedsoplysninger:
Floral Image
Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre
Danmark

CVR:
https://dk.floralimage.com/

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.