Individuel Genéve | Franchisehub

Individuel Genéve

Individuel Genéve

Om Individuel Genéve:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Individuel Geneve Scandinavia er en del af en hurtig vækstende succes indenfor kosmetik- og hudplejeindustrien, hvor formålet er at udvikle den individuelle skønhed. Konceptet er udviklet og grundlagt i Schweiz hvor den første butik åbnede i 2013. Vores baggrund er som leverandør af teknologi/produkter til professionelle klinikker over hele verden, og derigennem 30 års erfaring med detailhandelen.
 
Der er på kort tid etableret 14 butikker egne butikker i Schweiz, samt 22 retailkunder, og resultaterne er meget gode. Nu skal der gang i væksten i Europa hvorfor man har valgt at anvende franchising som vejen til vækst, og i første omgang med fokus på Skandinavien. Den første franchisetager har allerede etableret en butik i Oslo City – indkøbscenter i Oslo – med en meget stor succes, hvilket betyder stor kundetilfredshed og god omsætning.
 

Beskrivelse af koncept

Individuel Genéve er en markant størrelse, og vil blive en væsentlig spiller i branchen. Vi vil etableres i de største og vigtigste indkøbscentre i Danmark og forventer inden 5 år at have 50 forretninger fordelt på det Nordiske marked.
 
Vi tilbyder et færdigt udviklet koncept, hvor vi investerer og stiller koncept, teknologi, maskiner og udstyr samt varelager til din disposition. Du skal bidrage med:
 
* din kompetence og erfaring, typisk kosmetolog elller tilsvarende
* din arbejdskapacitet
* din lyst og ”drive” til at udvikle noget nyt og spændende,
* samt startkapital til at dække rettigheder og leje af lokaler.

Det er et meget godt indtjeningspotentiale i konceptet, hvilket er dokumenteret af de etablerede forretninger. Butikken er på ca. 80-100 kvm.
 
Vi benytter os af verdens mest avancerede teknologi indenfor hud og hudpleje, som udelukkende baseres på professionel behandling i kombination med videnskabelig dokumenterede produkter.
 
Vi sælger ikke behandlinger eller produkter, men resultater. Vi giver vore kunder en individuel behandling, med garanterede resultater uden brug af operationer, nåle eller knive!
 
En unik patenteret teknologi der korrigerer for hudens ”uperfekthed” eller ”slitage”, resulterer i en yngre, bedre og sundere hud. En avanceret ansigtsbehandling der er smertefri, tager kun 15 minutter og giver omgående effekt.
 
Det er da fantastisk!
 
 

Her søger vi

Storkøbenhavn, Østjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Schweitz
Forretningsområde: 
Personlig pleje og service
Findes i følgende lande: 
Schweitz + Norge
Etableringsår: 
2013
Antal kædeenheder total: 
15
Antal kædeenheder i Danmark: 
0
Antal kædeenheder i hjemland: 
14

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Vi søger en kosmetolog eller en med en faglig baggrund og uddannelse indenfor hudpleje, med god erfaring. Du har interesse for dit fagområde, trives med kunder og ser muligheden i at være en del af et særdeles spændende koncept. Du er åben og udadvendt, har ”drive” og ønsker at opbygge en ny og spændende virksomhed.
 
Vi ser gerne at I er to om at investere i eller i hvertfald i driften af en forretning, da der kan være en fordel at have både en person der trives bedst med at behandle kunderne og en der har mere fokus på salg, kommunikation og det mere udadvendte.
Køb af rettighed: 
250.000 DKK
Lokaleanskaffelse: 
Efter aftale
Indretning, lager, biler mv.: 
Efter aftale
Inventar: 
Efter aftale
Andet: 
Forventet investering ligger mellem 12 og 20.000 pr. kvm
Løbende franchise royalty: 
Se ekstra info:
Nødvendig egenkapital: 
250.000 - 500.000 kr.
Ekstra information: 
Individuel Geneve tager alle investeringer i maskiner og udstyr samt varelager. For at dække denne investering betaler du 35% af din netto omsætning i fee. Du er dermed sikret en realiseret DG på 65% hvilket er ret stærkt! Du står for indretning og leje af lokaler i h.h.t. til konceptbeskrivelsen.

Virksomhedsoplysninger:
Individuel Genéve
Karl Johans gate 5
0154 Oslo
Norge

CVR: 919898429
http://www.individuelcosmetics.com, http://www.individuel-geneve.com

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.