IWG | Franchisehub

IWG

IWG

Om IWG:
Virksomhedsbeskrivelse: 
IWG er verdens førende udbyder af fleksible arbejdspladser, der forbinder millioner af ligesindede erhvervsfolk og gør dem i stand til at være mere produktive. Vores kunder omfatter nogle af verdens mest succesrige iværksættere og personer, og 90 % af Fortune 500-virksomheder samarbejder med os.
 
1989 var året, hvor den visionære iværksætter Mark Dixon besluttede sig for at revolutionere arbejdsverden,da han lancerede den nyskabende Regus Group fra sin base i Bruxelles, Belgien. I de mellemliggende år, og som svar på ændrende markedsdynamik og kundeefterspørgsel, er nye brands blevet føjet til virksomheden gennem opkøb og organisk vækst, hvilket kulminerede i oprettelsen af moderselskabet IWG plc. i 2016.
 
Selvom vi har mere end 3.500 beliggenheder i over 120 lande, ser vi stadig et stort vækstpotentiale, da vi går efter at blive etableret i hver en by og ved hvert store trafikknudepunkt verden over, så vi kan tilbyde en fleksibel arbejdsplads, der strækker sig fra én times coworking til flerårige kontoraftaler. Vi forbinder millioner af ligesindede erhvervsfolk og gør dem i stand til at arbejde mere produktivt.
 
Det er sådan vi hjælper flere millioner mennesker med at få en god arbejdsdag.
 

Beskrivelse af koncept

Hvad vi gør
Vi skaber personlig, økonomisk og strategisk værdi for virksomheder af enhver størrelse ved til tilbyde
virksomheder og personer den arbejdsplads, der passer til dem.

KONTORPLADS – Vælg selv blandt vores store netværk af fuldt administrerede kontorer, og skræddersy pladsen efter dine helt egne krav.
COWORKING – Leder du efter mere fleksibilitet? Hvorfor så ikke bruge en af vores on demand-arbejdspladser? Du får adgang til en hvilken som helst del af vores netværk, når du ønsker det.
VIRTUELT KONTOR – Vores virtuelle kontorer giver dig en professionel forretningsadresse og et lokalt telefonnummer samt posthåndtering, telefonpasning og administratorsupport.
MØDELOKALER – Fremlægger du for en potentiel kunde? Skal du træne dit salgsteam? Skal du lave en præsentation for bestyrelsen? Vi har de perfekte mødelokaler, uanset hvad du skal bruge dem til.
FLEKSIBLE ARBEJDSORDNINGER – Vælg mellem vores udvalg af medlemskaber og få adgang til vores kontorer, coworking-pladser og forretningslounger, som det passer dig bedst.

 
Supportsystem
IWG har etableret en omfattende supportplatform, der giver franchiseoperatører:

  • Adgang til det fulde udvalg af proprietære systemer og værktøjer
  • Global kundesupport
  • En fuld marketingplatform, inklusive websted og app, med opsætning og administration til notering af IWG-beliggenheder
  • Mulighed for at udnytte IWG's internationale salgs- og markedsføringskanaler, inklusive vores netværk af globale virksomhedskonti
  • Levering af en justerbar marketingplan 
  • Adgang til en række justerbare markedsføringsskabeloner, inklusive skiltning, events, reklamer, salgsmateriale, PR-materiale og IWG-kontorartikler
  • Regelmæssige evalueringer af IWG's markedsføringsteam
  • Personaleansættelse- og træning

 
Investeringsfordel
Siden vi startede vores virksomhed tilbage i 1989, har vi i gennemsnit åbnet to centre om ugen.
 
Efterspørgslen på fleksible arbejdspladser stiger eksponentielt. For at imødekomme denne efterspørgsel går vi efter hurtigt at udvide vores netværk gennem en global franchiseordning, der gør det muligt for vores franchisepartnere at drage fordel af vores størrelse, vores verdensklassesystemer og vores dokumenterede forretningsmodel.
 
STIGENDE EFTERSPØRGSEL; BEGRÆNSET UDBUD
Sektoren inden for servicerede kontorer tilbyder et væld af muligheder for franchisepartnere, nu hvor efterspørgslen på fleksible arbejdspladser hurtigt overgår udbuddet.

UDNYT EN ETABLERET KUNDEBASE, OG DRAG FORDEL AF VORES DOKUMENTEREDE FORRETNINGSMODEL
Vores brands skaber stærk loyalitet, og millioner af kunder bruger vores produkter og servicer hver eneste dag. Vi udviklede forretningsmodellen med det servicerede kontor for mere end 30 år siden, og vi har sidenhen løbende forbedret modellen. Lige fra salg og marketing til platforme og processer – hvert element er lavet til at omdanne vores markeds uudnyttede potentiale til exceptionelle kontante afkast.

ET FRANCHISEPARTNERSKAB MED MARKEDSLEDEREN
Vores netværk er mere end seks gange større end vores nærmeste konkurrents netværk. Sammen med vores uovertrufne digitale IT-platform gør det os til den ubestridte leder inden for sektoren med servicerede kontorer.
 

Fakta

Oprindelsesland: 
Belgium
Forretningsområde: 
Forretningsservice
Findes i følgende lande: 
120 countries world wide
Etableringsår: 
1989
Antal kædeenheder total: 
3500
Antal kædeenheder i Danmark: 
14

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 

Hvad er en god franchisetager?
Vi leder efter ambitiøse partnere, der ønsker at blive en del af et internationalt brandet netværk og drage fordel af at kopiere en gennemprøvet model ved at udnytte de etablerede processer.
 
Ved at eje en franchise kan tidligere iværksættere maksimere deres beliggenheds performance, og de får samtidig de lederevner, der er nødvendige for at få deres centerteams til at drive salg og holde kunderne tilfredse – to vigtige punkter ved at drive et Regus-center.
 
Du bør have passion for brandet, men også for sektoren som helhed – vi ser allerede betydelige skift i måden, hvorpå folk arbejder med arbejdsgivere og medarbejdere, og hvor de kan se fordelene ved at arbejde i et delt kontormiljø.
 

Andet: 
500.000€
Nødvendig egenkapital: 
2.500.000 - 5.000.000 kr.
Ekstra information: 
Samlet investering for et gennemsnitligt Regus-center

Virksomhedsoplysninger:
Regus Management
Tuborg Boulevard 12, 3.
2900 Hellerup
Danmark

CVR: 31279518
https://franchise.iwgplc.com/da-dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.