JobTeam | Franchisehub

JobTeam

JobTeam

Om JobTeam:
Virksomhedsbeskrivelse: 
JobTeam er et privatejet. dansk vikar- og rekrutteringsbureau med mere end 20 års erfaring og know how fra branchen. JobTeam finder kvalificerede medarbejdere til virksomheder og nyt arbejde til jobsøgere i Danmark.

Beskrivelse af koncept

Vi arbejder inden for fagområderne: Ufaglært - lager/fabrik/industri, Faglært Metal, Byggeri, Anlæg, Kontor/administration, Teknik, Spedition. Alle franchisetagere har en faglig baggrund, som de anvender i deres daglige arbejde. Er de f.eks. uddannet tømrer, arbejder de på fagområdet "Byggeri" og arbejder udelukkende med rekruttering og vikarer til byggeriet. Økonomien er gennemskuelig - Vi tjener først penge, når du tjener penge. Det giver os en fælles interesse i, at du får succes. Vi satser på et langvarigt samarbejde med den rigtige partner, derfor er det gratis at træde ind i systemet. Du starter dit eget rekrutteringsbureau inden for dit fagområde, hvor du selv har erfaring fra. Herefter skal du matche dine kunders stillinger med dygtige kandidater. Citat fra franchisetager: "Det giver mig en stor frihed, jeg har fået mange sparringspartnere og JobTeam har et godt ry i branchen".

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Bornholm, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Forretningsservice
Etableringsår: 
1997
Antal kædeenheder total: 
15
Antal kædeenheder i Danmark: 
15
Antal kædeenheder i hjemland: 
15

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
For at blive en af vores nye partnere kræver det, at du brænder for at være selvstændig. Du får et fagområde du kender og det er et krav, at du har en faglig baggrund indenfor et af vores fagområder. Du kommer til at arbejde med projektansættelser og fastansættelser i dit lokalområde. Der er mange administrative opgaver forbundet med at være selvstændig - men vi tager os af lønkørsel og fakturering. Du kan derfor koncentrere dig om at få din virksomhed til at vokse.
Køb af rettighed: 
0 kr
Lokaleanskaffelse: 
ca 2.500 pr måned
Indretning, lager, biler mv.: 
0 kr
Inventar: 
max 10.000 kr incl telefon og PC
Andet: 
ca. 2500,- pr mdr (udgifter til abonnementer - IT, databaser m.m.)
Nødvendig egenkapital: 
0 - 100.000 kr.
Ekstra information: 
Vi uddanner dig

Under opstartsforløbet lærer du, hvordan du driver et vikar-og rekrutteringsbureau – alt fra salg og rekruttering til den daglige drift af din virksomhed.

Du kommer til at arbejde med din egen virksomhed under uddannelsesforløbet og når du er færdig, er du allerede godt igang med din virksomhed. 

Det er nemmere at lære tingene imens du bruger det i praksis, i stedet for at lære en masse teori på forhånd. Du tager uddannelsen sammen med andre der, ligesom dig, er ved at starte op. 

Virksomhedsoplysninger:
JobTeam
Kongensgade 104, 1
6700 Esbjerg
Danmark

CVR: 73678919
https://www.jobteam.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.