Kayakomat | Franchisehub

Kayakomat

Kayakomat

Om Kayakomat:
Virksomhedsbeskrivelse: 

KAYAKOMAT by Point 65 Sweden har siden 2006 drevet en kæde af SUP - Stand Up Padle og kajakudlejning rundt om i Sverige.
Det ubemandede koncept blev introduceret i 2020 og er blevet en succes! Med over 100 stationer rundt om i verden, hvoraf 6 er i Danmark, er KAYAKOMAT allerede verdens største udlejer af padlesport. Og vi åbner løbende mange flere stationer. Vi søger derfor efter dig, der ønsker at udleje SUP'er og kajakker med selvbetjening i samarbejde med os.

Point 65 Sweden AB, virksomheden bag KAYAKOMAT, er Skandinaviens førende brand inden for padleaktivitet.
Udlejning af SUP'er og kajakker er en økologisk, sjov og rentabel sæsonforretning med lave investeringsomkostninger. Ved at tilmelde dig vores system får du din egen hjemmeside, et professionelt bookingsystem, adgang til et nøglefærdigt, veletableret koncept og adgang til Sveriges førende brand!
 
Central markedsføring
I dag træffes alle købsbeslutninger online. Det gælder også ved leje af kajak & SUP. Det er derfor vigtigt at være synlig i flowet, når forbrugeren leder efter løsninger. KAYAKOMAT investerer derfor løbende i omfattende online markedsføring.
Derudover får vi et fantastisk ekstra løft på Google ved at være mange udlejere med relevant indhold under samme paraply og hjemmeside. Udover det etablerede marketingkasseapparat driver vi således trafik til den centrale bookingside, som genererer bookinger til din KAYAKOMAT i væsentligt større omfang, end du selv kan opnå.

Beskrivelse af koncept

KAYAKOMAT - sådan virker det!
Vi har udviklet et koncept med et centralt online bookingsystem med integrerede smart-låse og en specialudviklet, overdækket, stander - vores KAYAKOMAT. Når dine kunder bestiller deres kajak/SUP leje, modtager de automatisk en kode, der låser kajakken op. Du behøver ikke at være der hver gang en kajak eller SUP udlejes eller returneres. Konceptet kan således drives som en delvist ubemandet fritidsaktivitet. KAYAKOMAT har ikke brug for el, vand eller tilslutning. Hvis du ikke har din egen plads, aftaler vi både tilladelser og eventuelle byggetilladelser til dig med kommunen.

En sikker oplevelse!
KAYAKOMAT by Point 65 Sweden tilbyder en komfortabel og sikker oplevelse, hvor mærket garanterer en meget høj kvalitet af sikkerhed, udstyr og service. Det giver en ekstra dimension, ved nemt at kunne leje  fra en menu af kvalitetsudstyr på en række forskellige lokationer.
Forbrugerne efterspørger en sikker, professionel, tillidsvækkende og fleksibel online betalingsfunktion. Alt dette er integreret i vores bookingfunktion.
 
Altid frisk udstyr!
Den mest almindelige bekymring for lejere er, at udlejer tilbyder dårlig kvalitet og/eller gammelt, slidt udstyr, hvilket desværre er en almindelig begivenhed i branchen. I KAYAKOMAT-konceptet indgår derfor, at udstyret løbende udskiftes. Den sælges nemt brugt, til nedsatte priser. Der kan du hjælpe til igennem en generøs kommission. Efterspørgslen efter let brugte kajakker & SUP'er fra vores eget førende mærke, Point 65 Sweden, er meget høj. Salget er derfor hurtigt og nemt. På den måde kan vi garantere udlejningskunder friskt, helt nyt udstyr, hvor end de vælger at leje i verden.

Support, træning, fællesskab og administration
Systemet omfatter support, grund- og efteruddannelse, et administrationssystem samt regelmæssige møder med medlemmerne af netværket, som der udveksles erfaringer og viden med.
 
Lav investering - lej din KAYAKOMAT!
Du lejer din KAYAKOMAT hos os inklusive alt lejeudstyr såsom kajakker og tilbehør. Dit investeringsbehov er så kun 36.000 kr.

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Bornholm, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Sverige
Forretningsområde: 
Personlig pleje og service
Findes i følgende lande: 
Sverige, Denmark, Schweiz, Canada, Tyskland, Spanien
Etableringsår: 
2020
Antal kædeenheder total: 
103
Antal kædeenheder i Danmark: 
6
Antal kædeenheder i hjemland: 
84

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Som en del af KAYAKOMAT skal du være ansvarlig, kreativ og have en god sans for service.
Køb af rettighed: 
36.000
Lokaleanskaffelse: 
0
Indretning, lager, biler mv.: 
0
Inventar: 
0
Andet: 
0
Løbende franchise royalty: 
Hver station består af 9 eller 12 slots. Royalty eller franchiseafgiften er kr. 1.500 pr. slot/år
Nødvendig egenkapital: 
0 - 100.000 kr.
Ekstra information: 
Hvem kan blive Kayakomat partner?
Næste hvem som helst! Folk i bådbranchen, kontormedarbejdere, lærere, studerende osv. Mennesker der er på udkig efter en sjov, indbringende ekstra beskæftigelse. Familie med teenagere, der har lyst til et sommerjob eller nogen der allerede driver en virksomhed. Campingpladser, hoteller ved stranden, restauranter med en egnet placering. Blot nogle eksempler.
 
Bliv en del af Kayakomat og en del af deleøkonomien

Virksomhedsoplysninger:
Kayakomat AB
Ekelundsvägen 26
17173 Solna
Sverige

CVR:
http://www.kayakomat.com

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.