Kjærstrup | Franchisehub

Kjærstrup

Kjærstrup

Om Kjærstrup :
Virksomhedsbeskrivelse: 
Om Kjærstrup
Birgitte Kjær og Peter Bræstrup, startede Kjærstrup i Snogebæk på Bornholm i 1999. Udgangspunktet er de klassiske konfektureprodukter, solidt håndværk, kvalitetsråvarer og et højt serviceniveau. Dog altid med det for øje, at vi skal være i stand til at udvikle os i takt med vores omgivelser og de muligheder, der opstår i en verden fuld af forandring. 
  
Vores arbejde har resulteret i ros og anerkendelse, heriblandt Det Danske Gastronomiske Akademis Hædersdiplom og Slow Foods Guldsnegl. Kjærstrups flødeboller er også blevet kåret til Danmarks bedste af Magasinet Smag & Behag. I 2017 blev Kjærstrup kåret til årets virksomhed af Erhverv Øst på Bornholm.

Beskrivelse af koncept

Beskrivelse af koncept
Hos Kjærstrup har vi tænkt konfektureuniverset ud af boksen og helt ind i sommerlandet. Vi er gået fra at have travlt i den traditionelle chokoladesæson (fra efterår til påske) til at være et helårskoncept, hvor vi bygger bro mellem kvalitetskonfekture, verdens bedste flødeboller, chokoladedrikke, is og Bornholmske specialiteter.
 
Kjærstrup konceptet har butikker på mange forskellige typer lokationer, i sommerlandet, på gågaden og i storcenteret. Ser du en god beliggenhed eller har en god idé så hører vi gerne fra dig.

Hos Kjærstrup har vi sammen med vores franchise partnere skabt et uformelt, hyggeligt og familiært miljø, der smitter af på såvel medarbejdere som kunder. Kjærstrup har en flad struktur, hvor alle hjælper hinanden med at skabe værdi for andre gennem chokoladeglæde, chokoladeviden og chokolademuligheder.
 
Hos Kjærstrup er der en sammenhæng mellem pris, tid og kvalitet som gør, at kunderne gerne køber Kjærstrup-oplevelsen. Samtidig har du som franchisetager mulighed for at skabe dig et godt afkast på den økonomi og tid, du har investeret i din nye virksomhed.
 
Konceptbutik: En fuldt udstyret konceptbutik med chokoladeafdeling og isbar kræver min. 60 m2
Når vi sammen har fundet et egnet lokale i dit lokalområde, så er det Kjærstrups arkitekt og øvrige indretnings team der sørger for at få din koncept butik bygget op, således at du kan forberede dig på den travle hverdag i dit nye job som selvstændig i et detail koncept i rivende udvikling.


Satellit butikker
Udover ”Hovedbutikken” så giver Kjærstrup konceptet mulighed for at arbejde med satellit enheder bestående af mindre stationær sommerbutik med fokus på isbarskonceptet eller en mobil enhed der kan bruges ved lejligheds arrangementer. Begge dele er noget Kjærstrup har god erfaring med, konceptet har i dag 2 sommerbutikker med begrænset åbningsdage og 3 mobile enheder.
Som franchise partner er det muligt at leje en mobil enhed på dagsbasis.
 

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Skåne

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Detailhandel og dagligvarer
Findes i følgende lande: 
Danmark
Etableringsår: 
1999
Antal kædeenheder total: 
13
Antal kædeenheder i Danmark: 
13
Antal kædeenheder i hjemland: 
13

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Først og fremmest skal du have et brændende ønske om at skabe din egen virksomhed, og du skal kunne se mulighederne i netop Kjærstrup-konceptet. Vi søger engagerede mennesker, der ser sig selv som mere end franchisetager, og som også kan bidrage med hygge, smil, højt serviceniveau og hårdt arbejde.

Derudover skal du:
- Have kendskab til et potentielt lokalområde
- Forstå at Kjærstrup er til for kunderne
- Være troværdig og ansvarlig
- Kunne arbejde selvstændigt
- Have overblik
- Være initiativrig
- Være udadvendt
- Kunne skabe en familiær stemning
- Være indforstået med lange travle dage
- Have den fornødne økonomi til at starte op 

For os skal det være hyggeligt og sjovt at gå på arbejde. Vi tror på, at et positivt og hyggeligt miljø skaber glæde hos såvel kunder som medarbejdere
Køb af rettighed: 
Efter aftale/markedsstørrelse
Lokaleanskaffelse: 
Omkostning til lokale renovering / etablering af nødvendig El, vand og køleanlæg varierer fra lokale til lokale. Erfaringen med tidligere butikker viser en omkostning på 75 – 250.000.-
Indretning, lager, biler mv.: 
Når det rette lokale er fundet, så står Kjærstrups Arkitekt og indretnings team for hele opbygning af butikken.
Inventar: 
cirka 500.000.-
Andet: 
Marketing: Fast beløb, 1.000.- pr. måned
Løbende franchise royalty: 
Fast beløb, 1.000.- pr. måned
Nødvendig egenkapital: 
0 - 100.000 kr.
Ekstra information: 
Lokaleanskaffelse:
Mobilt koncept: Det er ikke nødvendigt at skaffe et lokale, men det kan være en fordel at have et mindre lager.
Sommerkoncept: min. 15 m2 butik plus lager.
Konceptbutik: min. 60 m2 plus lager.
 
Indretning:
Vi hjælper med udfærdigelse af tegninger af din butik uanset hvilket koncept, du måtte vælge.
 
Inventar:
Leveres fra Kjærstrup. Inventaret kan evt. finansieres via leasing.
 
Løbende franchiseroyalty:
Ingen
 
 

Virksomhedsoplysninger:
Kjaerstrup
Hovedgaden 13, Snogbæk
3730 Nexø
Danmark

CVR: 27742203
http://www.kjaerstrup.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.