Kjærstrup | Franchisehub

Kjærstrup

Kjærstrup

Om Kjærstrup :
Virksomhedsbeskrivelse: 
Om Kjærstrup
Birgitte Kjær og Peter Bræstrup, startede Kjærstrup i Snogebæk på Bornholm i 1999. Udgangspunktet er de klassiske konfektureprodukter, solidt håndværk, kvalitetsråvarer og et højt serviceniveau. Dog altid med det for øje, at vi skal være i stand til at udvikle os i takt med vores omgivelser og de muligheder, der opstår i en verden fuld af forandring. 
  
Vores arbejde har resulteret i ros og anerkendelse, heriblandt Det Danske Gastronomiske Akademis Hædersdiplom og Slow Foods Guldsnegl. Kjærstrups flødeboller er også blevet kåret til Danmarks bedste af Magasinet Smag & Behag. I 2017 blev Kjærstrup kåret til årets virksomhed af Erhverv Øst på Bornholm.

Beskrivelse af koncept

Beskrivelse af koncept
Hos Kjærstrup har vi tænkt konfektureuniverset ud af boksen og helt ind i sommerlandet. Vi er gået fra at have travlt i den traditionelle chokoladesæson (fra efterår til påske) til at være et helårskoncept, hvor vi bygger bro mellem kvalitetskonfekture, verdens bedste flødeboller, chokoladedrikke og is.

Hos Kjærstrup er produktrammen klassisk, men vores ideer er nytænkende. Vi har blandt andet udviklet et mobilt koncept, der kan stå alene eller med stor fordel supplere en eller flere stationære butikker.

Vi har skabt et uformelt, hyggeligt og familiært miljø, der smitter af på såvel medarbejdere som kunder. Kjærstrup har en flad struktur, hvor alle hjælper hinanden med at skabe værdi for andre gennem chokoladeglæde, chokoladeviden og chokolademuligheder.
Kjærstrup tilbyder tre konceptvarianter, de kan bruges enkeltvis eller supplere hinanden:

Mobilt koncept: Kjærstrup vil være der hvor kunderne er. I sommerhalvåret er Kjærstrup at finde ved en lang række store events og arrangementer. Er du interesseret i en mobil butik, så hjælper vi også med attraktive arrangementer til dig.

Sommerkoncept: Den lille butik i de utraditionelle lokaler med en fantastisk beliggenhed. De unikke og skæve beliggenheder er ledige. Det handler bare om at få øje på dem. Du skal kun bruge 15 m2 for at lave en sommer butik. Lad dig inspirere af vores butikker i Svaneke og Gudhjem, som er indrettet i et tidligere redskabsskur og et lager.

Konceptbutik: Her har vi hele vores sortiment og butikken har åbent hele året. En fuldt udstyret konceptbutik med chokoladeafdeling og isbar kræver min. 60 m2Uanset hvad du vælger, så hjælper vi dig med et færdigt butikskoncept, og en god og tryg start som selvstændig.

Hos Kjærstrup er der en sammenhæng mellem pris, tid og kvalitet som gør, at kunderne gerne køber Kjærstrup-oplevelsen. Samtidig har du som franchisetager mulighed for at skabe dig et godt afkast på den økonomi og tid, du har investeret i din nye virksomhed.
 

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Skåne

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Detailhandel og dagligvarer
Findes i følgende lande: 
Danmark
Etableringsår: 
1999
Antal kædeenheder total: 
10
Antal kædeenheder i Danmark: 
10
Antal kædeenheder i hjemland: 
10

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Først og fremmest skal du have et brændende ønske om at skabe din egen virksomhed, og du skal kunne se mulighederne i netop Kjærstrup-konceptet. Vi søger engagerede mennesker, der ser sig selv som mere end franchisetager, og som kan bidrage med hygge, smil, højt serviceniveau og hårdt arbejde samtidig.
Derudover skal du:
- Have kendskab til et potentielt lokalområde
- Forstå at Kjærstrup er til for kunderne
- Være troværdig og ansvarlig
- Kunne arbejde selvstændigt
- Have overblik
- Være initiativrig
- Være udadvendt
- Kunne skabe en familiær stemning
- Være indforstået med lange travle dage
- Have planer om mere end en forretning
- Have den fornødne økonomi til at starte op 

For os skal det være hyggeligt og sjovt at gå på arbejde. Vi tror på, at et positivt og hyggeligt miljø skaber glæde hos såvel kunder som medarbejdere
Køb af rettighed: 
0 kr
Lokaleanskaffelse: 
Se under ekstra information nedenfor
Indretning, lager, biler mv.: 
Fra kr. 300.000 - Udbetaling fra kr 60.000
Inventar: 
Fra kr. 300.000 - Udbetaling fra kr 60.000
Andet: 
Månedligt marketingbidrag, fast beløb: 800 kr. pr. måned
Løbende franchise royalty: 
Fast beløb: 800 kr. pr. måned
Nødvendig egenkapital: 
0 - 100.000 kr.
Ekstra information: 
Lokaleanskaffelse:
Mobilt koncept: Det er ikke nødvendigt at skaffe et lokale, men det kan være en fordel at have et mindre lager.
Sommerkoncept: min. 15 m2 butik plus lager.
Konceptbutik: min. 60 m2 plus lager.
 
Indretning:
Vi hjælper med udfærdigelse af tegninger af din butik uanset hvilket koncept, du måtte vælge.
 
Inventar:
Leveres fra Kjærstrup. Inventaret kan evt. finansieres via leasing.
 
Løbende franchiseroyalty:
Ingen
 
 

Virksomhedsoplysninger:
Kjaerstrup
Hovedgaden 13, Snogbæk
3730 Nexø
Danmark

CVR: 27742203
http://www.kjaerstrup.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.