Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/franchisehub.dk/public_html/sites/all/modules/advuser/advuser.module on line 552

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /var/www/franchisehub.dk/public_html/sites/all/modules/chainindex_mod/chainindex_mod.module on line 4498
Kjærstrup - Bornholmske fristelser | Franchisehub

Kjærstrup - Bornholmske fristelser

Kjærstrup - Bornholmske fristelser

Om Kjærstrup - Bornholmske fristelser:
Virksomhedsbeskrivelse: 

Om Kjærstrup - Bornholmske fristelser
Kjærstrup blev startet i 1999 af Birgitte Kjær og Peter Bræstrup i Snogebæk på Bornholm.
Nu er virksomheden vokset til en familie, der også består af passionerede franchise partnere, som dagligt gør, hvad de kan, for at give kunderne den bedste oplevelse. Og samtidig har det sjovt!
 
Chokolade-GLÆDE
Kjærstrup-familien er drevet af glæde. Glæde over de gode, klassiske produkter der smager, som vi selv husker dem. Derfor gør vi os umage - ikke mindst når vi udvælger vores råvarer. Hovedparten af vores varer er lavet fra bunden og i hånden. Og de dele, vi ikke selv laver, kommer fra samarbejdspartnere, der lægger samme vægt på kvalitet og håndværksmæssig omhu som os. 

Chockolade-MULIGHEDER
Glæde er også at se og skabe muligheder. Vi lader os hverken begrænse af sæson eller "plejer". Får vi en ide, prøver vi den af. Det være sig nye produkttyper, upcycling af kakaofrugt eller lancere et mobilt konfekturekoncept.

Undervejs har Kjærstrup fået ros og anerkendelse i form af bl.a. Det Danske Gastronomiske Akademis Hædersdiplom og Slow Foods Guldsnegl. Og vores flødeboller er kåret til Danmarks bedste af Magasinet Smag & Behag.

Beskrivelse af koncept

Kompasset peger mod kvalitet og bæredygtighed
I familien Kjærstrup er vi ikke kun glade for god chokolade. Solidt håndværk, kvalitetssans og et højt serviceniveau er omdrejningspunkt for alt, hvad vi laver. Og så er det vigtigt for os, at kakaobønnerne, vi bruger, er dyrket bæredygtigt, og at kakaofrugten udnyttes maksimalt. Desuden lægger vi vægt på, at de bønder, der dyrker kakaoen, bliver behandlet ordentligt. Derfor er alle vores kakaobønner Cocoa Horizons  verificeret - En non-profit organisation der gør en forskel for kakaobønderne lokalt og har som formål at fremme nye bæredygtige dyrkningsmetoder, forbedre produktiviteten, udvikle kakaobøndernes lokalsamfund og beskytte børn og natur.

Først i Danmark med upcycling af kakaofrugt
I 2022 lancerer vi som den første danske - og en af de første europæiske - producenter af konfekture en række produkter fremstillet af kakaofrugtens pulp, der ellers kasseres. Indtil nu har man kun brugt 30 % af kakaofrugten, men hos Kjærstrup sætter vi nu alle sejl til for at udnytte det hele. Vi mener faktisk, det kun er vores egen fantasi, der sætter grænser for hvordan. Som franchisetager kommer du automatisk med i udviklingen.
 
Vi søger partnere i hele landet

 
 
 

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Skåne

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Detailhandel og dagligvarer
Findes i følgende lande: 
Danmark
Etableringsår: 
1999
Antal kædeenheder total: 
13
Antal kædeenheder i Danmark: 
13
Antal kædeenheder i hjemland: 
13

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 

Har du mod og energi til at starte din egen virksomhed?
Først og fremmest skal du have et brændende ønske om at skabe din egen virksomhed, og du skal kunne se mulighederne i netop Kjærstrup-konceptet. Vi søger engagerede, ansvarlige, selvstændige mennesker, der også kan bidrage med hygge, smil og højt serviceniveau.
 
Hos Kjærstrup har vi sammen med vores franchisepartnere skabt et uformelt, hyggeligt og familiært miljø, der smitter af på såvel medarbejdere som kunder. Kjærstrup har en flad struktur, hvor alle hjælper hinanden med at skabe værdi for andre gennem chokoladeglæde, chokoladeviden og chokolademuligheder.

Køb af rettighed: 
Efter aftale/markedsstørrelse
Lokaleanskaffelse: 
Omkostning til lokale renovering/etablering. Erfaringen med tidligere butikker viser en omkostning på 75 – 250.000.-
Indretning, lager, biler mv.: 
Når det rette lokale er fundet, så står Kjærstrups Arkitekt og indretnings team for hele opbygning og projektledelse frem til åbning.
Inventar: 
3-500.000.- som evt. kan leases
Andet: 
Marketing: Fast beløb, 1.000.- pr. måned
Løbende franchise royalty: 
Fast beløb, 1.000.- pr. måned
Nødvendig egenkapital: 
100.000 - 250.000 kr.
Ekstra information: 

Hvad får du med i lasten fra Kjærstrup?
Hos os bliver du din egen chef med stor indflydelse på din hverdag. Du bliver en del af Familien og af et brand i udvikling. Vi tilbyder en tæt dialog igennem hele processen fra interesse til butiksåbning.

Du får:

  • Sparring omkring lokation og lejemål
  • Opfølgningsmøder og besøg på Bornholm
  • Manualer til driften
  • Egenkontrol
  • Produktudvikling
  • Finansieringspakke
  • Introduktionsforløb
  • Mulighed for leje af mobil enhed til arrangementer i dit nærområde
  • Hjælp til at skabe erhvervssalg

Der er flere muligheder
Hos Kjærstrup har vi tænkt konfekture universet ud af boksen og helt ind i sommerlandet. Vi er gået fra at have travlt i den traditionelle chokoladesæson (fra efterår til påske) til at være et helårskoncept, hvor vi bygger bro mellem kvalitetskonfekture, verdens bedste flødeboller, chokoladedrikke, is og bornholmske specialiteter.
 
Kjærstrup-konceptet har butikker på mange forskellige typer lokationer: i sommerlandet, på gågaden og i storcenteret. Ser du en god beliggenhed, eller har du en god idé, så hører vi gerne fra dig.
 
Konceptbutik: En fuldt udstyret konceptbutik med chokoladeafdeling og isbar kræver min. 60 m2
Når vi sammen har fundet et egnet lokale i dit lokalområde, så er det Kjærstrups arkitekt og øvrige indretningsteam, der sørger for at få din konceptbutik bygget op. Så kan du forberede dig på den travle hverdag i dit nye job som selvstændig i et detail-koncept i udvikling.

Satellit butikker
Du har mulighed for at arbejde med satellit-enheder bestående af en mindre stationær sommerbutik med fokus på isbarkonceptet som supplement til din helårsbutik, eller du kan låne en mobil enhed, der kan bruges ved lejlighedsarrangementer. Begge dele er noget, Kjærstrup har god erfaring med. Konceptet har i dag 2 sommerbutikker med begrænsede åbningsdage og 3 mobile enheder.
Som franchisepartner er det muligt at leje en mobil enhed på dag-basis.

Virksomhedsoplysninger:
Kjaerstrup
Hovedgaden 13, Snogbæk
3730 Nexø
Danmark

CVR: 27742203
http://www.kjaerstrup.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.