Konditorbager - City Bakery, Frederiksværk og Hillerød | Franchisehub

Konditorbager - City Bakery, Frederiksværk og Hillerød

Konditorbager - City Bakery, Frederiksværk og Hillerød

Om Konditorbager - City Bakery, Frederiksværk og Hillerød:
Virksomhedsbeskrivelse: 

KonditorBager er en kæde af over 50 butikker fordelt over hele landet. Bagerkæden blev startet i 1977 af konditorer og bagere, der ville hæve kvaliteten og slå et ekstra slag for det smagfulde håndværksbagte.
 
KonditorBager er leverandør til Rema 1000 og er ansvarlig for deres bageri-brand Bavinchi. Denne produktion er samlet i nogle af kædens større produktionsenheder som naturligvis også har egne bageriudsalg.
 
City Bakery er en del af KonditorBager og er en af de der leverer til Rema 1000. City Bakery har også veletablerede bageriudsalg i Frederiksværk og Hillerød. Her kan du få både velbagt bagerbrød og kulinariske konditorkager i én og samme butik. Her finder du alt, hvad hjertet og munden kan begære. Til den sunde livsstil og til den søde tand. Til hele familien. Til hverdag og fest.  

Beskrivelse af koncept

Efter at City Bakery er blevet en del af KonditorBager, er virksomheden i gang med en transformation for at tilpasse den produktionseffektive del som leverancerne til Bavinchi/Rema 1000 kræver, hvor hastighed, volumen og ens kvalitet er et must, og til de to lokale bagerier, med de traditioner og de profiler som disse har. Den nye Bagermester skal sammen med kædens specialister videreudvikle og trimme virksomheden for at sikre en optimal drift. Når dette er på plads vil den nye Bagermester have mulighed for at blive selvstændig som franchisetager, hvis dette ønskes.   
KonditorBager har inden for de seneste år udviklet et velfungerende franchise butikskoncept primært rettet mod de større bagerier/produktionsenheder. I takt med at dette produktionsbehov udvides påtænkes der i de kommende år etablering af yderligere bagerier på tværs af landet.

Som en del af KonditorBager får du hjælp og støtte til driftsoptimering, markedsføring og butiksudvikling.
Du kommer til at repræsentere et dygtigt og økonomisk bæredygtigt brand.

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland

Fakta

Oprindelsesland: 
DK
Forretningsområde: 
Detailhandel og dagligvarer
Forretningsservice
Etableringsår: 
1977
Antal kædeenheder total: 
44
Antal kædeenheder i Danmark: 
44

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Din faglighed skal være i orden.
Det afgørende for os er, at du brænder for ledelse og produktion, og har en solid erfaring indenfor området. Du er i stand til at gennemføre de forandringer der skal til i bageriet for at sikre den nødvendige effektivitet, sikre et godt samarbejde og en god tone. Har du flair for konditori er det selvfølgeligt et plus, men dog ikke det afgørende som er ledelse og produktion. Du må gerne have et fagligt stort og godt bagernetværk.

Det er resultaterne der teller
Vi forventer at du er resultatorienteret og at vi sammen kan sdkabe den øsnkede udvikling, hvorfor der tilbydes en attraktiv lønpakke bestående af løn og resulatbonus

Virksomhedsoplysninger:
Konditorbager
Priorsvej 31
8600 Silkeborg
Danmark

CVR: 27083978
https://www.konditor-bager.dk/

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.