KonditorBager til Aabenraa | Franchisehub

KonditorBager til Aabenraa

KonditorBager til Aabenraa

Om KonditorBager til Aabenraa:
Virksomhedsbeskrivelse: 
KonditorBager er en kæde af over 50 butikker fordelt over hele landet. Bagerkæden blev startet i 1977 af konditorer og bagere, der ville hæve kvaliteten og slå et ekstra slag for det smagfulde håndværksbagte.

Derfor kan du hos os få både velbagt bagerbrød og kulinariske konditorkager i én og samme butik. Her finder du alt, hvad hjertet og munden kan begære. Til den sunde livsstil og til den søde tand. Til hele familien. Til hverdag og fest. Velkommen til!

Vi er ved at etablere et nyt stort spændende bageri i Aabenraa og søger i den anledning den kommende franchisetager til denne forretning som har store udviklings og indtjeningsmuligheder.

Beskrivelse af koncept

KonditorBager har inden for den seneste periode udviklet sit franchisebutikskoncept, hvor vi de kommende år vil etablere yderligere bagerier på tværs af landet, hvor vi netop nu er ved at finde placeringer.

Du får KonditorBagers nye franchisekoncept med inspirerende butiksindretning og støtte fra KonditorBager til markedsføring og butiksudvikling.

KonditorBager leverer alt til butikkens opstart og hjælper dig i gang. Du kommer til at repræsentere et dygtigt og økonomisk bæredygtigt brand.

Vi kommer med et topmoderne bageri, med det sidste nye udstyr, herunder stort ciabattaanlæg, brødanlæg og winerlinje etc.

Her søger vi

Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Detailhandel og dagligvarer
Restauration og fastfood
Forretningsservice
Findes i følgende lande: 
Danmark
Etableringsår: 
1977
Antal kædeenheder total: 
44
Antal kædeenheder i Danmark: 
44

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Du skal være bager eller gift med en bager. Din faglighed skal være i orden. Det mest afgørende for os er, at du brænder for ledelse og produktion, og naturligt også besidder et ønske om at sælge varer.
Køb af rettighed: 
se nedenstående
Andet: 
Du skal stille med en bankgaranti eller kunne fremskaffe et kontantbeløb på kr. 500.000
Nødvendig egenkapital: 
250.000 - 500.000 kr.
Ekstra information: 
Kæden foretager de komplette investeringer i bageriet, sidder på lejekontrakten og betaler lejen. Regnskab og bogføring udføres af kæden som også tilbyder sparring på butik og produktion samt markedsføring. Kæden tilbyder også en omsætningsgaranti på BtB omsætning i hht særlig aftale.

Franchisetager betaler et fee på 14% samt et vedligeholdelses fee på 2% I dette fee indgår husleje, afskrivninger, vedligehold osv. Franchisetager står for el,vand og varme

Målet er en indtjening for franchisetager på mindst 1 mio. kr om året.
JW Player goes here

Virksomhedsoplysninger:
KBI
Priorsvej 31
8600 Silkeborg
Danmark

CVR: 27083978
http://www.konditorbager.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.