LAURA ASHLEY | Franchisehub

LAURA ASHLEY

LAURA ASHLEY

Om LAURA ASHLEY:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Laura Ashley er ledende indenfor segmentet ”HOME” og er et world wide brand som de fleste har kendskab til. Tydelig position i markedet - Keywords er: British heritage, romantic, country lifestyle and high standards of design and quality. 

Laura Ashley er et engelsk livsstils brand som har et rigt design, traditionelle værdier og kvalitet. Der bruges tryk og design som fremkaller den tillokkende skønheden fra den engelske landstilen. Som et innovativt internationalt mærke, er Laura Ashley et bredt livsstils koncept, fra mode til møbler og tilbehør til hjemmet.

​Butikkerne er designet til at vejlede kunden til at handle i et helt koncept, der består af flere forskellige rum-sæt at vælge imellem, inspireret af særlige sæsonkataloger.

Butikkerne er bygget op efter Laura Ashley's egne guidelines som hjælper kunden til at se helheden i deres produktsortiment
Laura Ashley sælges igennem butikker, nethandel og engros salg Laura Ashley ligger i Mid-High segmentet. Der er mulighed for at lave en dansk version af webshoppen, hvor omsætningen i såfald tilfalder butikken.

Laura Ashley har butikker over hele verden og utsalget skjer gjennom 170 egne butikker og 260 franchise butikker i 26 land.
Meget sterk merkevare med lang historikk siden 1953 og som har vært på London stock exchange siden 1985
 
 
 

Beskrivelse af koncept

Laura Ashley stiller med et toppmoderne driftskonsept. Som franchisetager hos Laura Ashley slipper du for at holde stort lager da vi leverer varer fortløbende. Vi kan tilbyde vores partnere noget af markedets bedste kalkyler, som igen giver dig som partner en stor mulighed med høj bruttofortjeneste (70%)
Et stort og seriøst selskab i ryggen giver tryghed for samarbejdspartnere.
Stort vareudvalg indenfor home, fashion og interiør design. Dette gir stor mulighet for at forme den butikken man ønsker.
 
 

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
UK
Forretningsområde: 
Detailhandel og dagligvarer
Findes i følgende lande: 
26 land. USA, Europa og Asia

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
En partner som ser kundemødet i butikken som sin største opgave. En butiksindehaver som ser vigtigheden af at være god i alle led. God økonomisk forståelse. Solid økonomi til at drift i det danske marked. Her er der gode muligheder for den rette kandidat.
 
 
 
Køb af rettighed: 
90.000
Lokaleanskaffelse: 
Ja, har brug for lokal viden om placering.
Indretning, lager, biler mv.: 
Her har vi aftaler.
Andet: 
Høj brutto fortjeneste for partner.
Løbende franchise royalty: 
10% af netto omsætning
Nødvendig egenkapital: 
1.000.000 - 1.750.000 kr.

Virksomhedsoplysninger:
Laura Ashley Nordic as
Universitetsgata 24
0162 Oslo
Norge

CVR: 818357702
http://www.lauraashley.no

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.