LAURA ASHLEY | Franchisehub

LAURA ASHLEY

LAURA ASHLEY

Om LAURA ASHLEY:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Laura Ashley er ledende indenfor segmentet ”HOME” og er et world wide brand som de fleste har kendskab til. Tydelig position i markedet - Keywords er: British heritage, romantic, country lifestyle and high standards of design and quality. 

Laura Ashley er et engelsk livsstils brand som har et rigt design, traditionelle værdier og kvalitet. Der bruges tryk og design som fremkaller den tillokkende skønheden fra den engelske landstilen. Som et innovativt internationalt mærke, er Laura Ashley et bredt livsstils koncept, fra mode til møbler og tilbehør til hjemmet.

​Butikkerne og hjemmesiden er designet til at vejlede kunden til at handle i et helt koncept, der består af flere forskellige rum-sæt at vælge imellem, inspireret af særlige sæsonkataloger.

Butikkerne er bygget op efter Laura Ashley's egne guidelines som hjælper kunden til at se helheden i deres produktsortiment
Laura Ashley sælges igennem butikker, nethandel og engros salg. Laura Ashley ligger i Mid-High segmentet. Der forventes at lave en dansk version af webshoppen, hvor omsætningen i såfald tilfalder butikken.

Laura Ashley har butikker over hele verden og utsalget skjer gjennom 170 egne butikker og 260 franchise butikker i 26 land.
Meget sterk merkevare med lang historikk siden 1953 og som har vært på London stock exchange siden 1985
 
 
 

Beskrivelse af koncept

Laura Ashley stiller med et toppmoderne driftskonsept.
Mulighederne er mange og vi er ikke låst på valg af løsning, men forestiller os en kombination af grossistfunktion for videresalg, egen dansk webshop og meget gerne også et showroom eller flag-ship-store i København. Lad os sammen lave en plan for udviklingen af det danske marked for Laura Ashley.

Du har med vores Laura Ashley koncept mulighed for at åbne måske Danmarks flotteste interiørbutik indenfor segmentet, hvor du også slipper for at holde stort lager, da vi leverer varer fortløbende. Vi kan tilbyde vores partnere noget af markedets bedste kalkuler, som igen giver dig som partner en stor mulighed med en meget høj bruttofortjeneste.

Et stort og seriøst internationalt selskab, med et stærkt brand i ryggen, giver tryghed for samarbejdspartnere. Stort og spændende vareudvalg indenfor home, fashion og interiør design. Dette giver stor mulighed for at forme den virksomhed man ønsker.
 
 

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
UK
Forretningsområde: 
Detailhandel og dagligvarer
Findes i følgende lande: 
26 land. USA, Europa og Asia

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Vi søger en partner for det danske marked der har fokus på og interesse for interiør. Som ønsker at hjælpe kunderne med de gode løsninger og som er i stand til – sammen med os – at videre udvikle hvad Laura Ashley både igennem videresalg til forhandlere, via webshop eller egen butik/showroom.
God økonomisk forståelse. Solid økonomi til at udvikle det danske marked. Her er der gode muligheder for den rette kandidat.

 
 
 
Køb af rettighed: 
90.000
Lokaleanskaffelse: 
Ja, har brug for lokal viden om placering.
Indretning, lager, biler mv.: 
Her har vi aftaler.
Andet: 
Høj brutto fortjeneste for partner.
Løbende franchise royalty: 
10% af netto omsætning
Nødvendig egenkapital: 
1.000.000 - 1.750.000 kr.

Virksomhedsoplysninger:
Laura Ashley Nordic as
Universitetsgata 24
0162 Oslo
Norge

CVR: 818357702
http://www.lauraashley.no

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.