Le Pie | Franchisehub

Le Pie

Le Pie

Om Le Pie:
Virksomhedsbeskrivelse: 
House of Foods Sarl og dets dedikerede team har produceret og solgt lækre tærter under varemærket LePie siden 2014

For House of Foods Sarl handler det om at analysere den komplette fødekæde og identificere bæredygtige forretningsmuligheder. Dette kan variere fra lokale fødevarer til alternativt protein samt indkøb og emballering.

Vores filosofi
Idéer er værdiløse, hvis udførelsen ikke udføres ordentligt og i udførelsen ligger vigtigheden af ​​teamwork!
Hver dag fokuserer vi på at producere, levere og servere de bedst mulige tærter, hvad enten det er til vores grossister eller direkte til vores kunder. Vi er ikke perfekte, men vi tror stærkt på virksomhedens motto og værdier!

* Kvalitet i alt, hvad vi gør
* Ansvar på den måde, vi gør det
* Ærlighed overfor hvem vi gør det for (vores kunder)
 

Beskrivelse af koncept

Produkterne
Tærterne er perfekte, da der er en smag for alle. LePie er fantastisk, også til barer og små restauranter, der ikke har køkken, da de er lette og hurtige at varme op og servere med salater eller andre gode side-dishes.

LePie handler primært om at bruge lokale ingredienser til at producere lækre mad tærter, men også potentielt søde tærter, der kan sælges i detailbutikker, i restauranter og ved arrangementer. LePie foreslår klassiske opskrifter som Chicken n ’estragon, Beef n’ Pinot noir eller endda Beef n ’Guinness. Men LePie handler også om at konstruere lokale opskrifter og tilpasse dem til LePie-formatet.
 
Som franchisetager har du mulighed for at tilføje en helt ny produktlinje til din eksisterende forretning uden at skulle bekymre dig om at oprette opskrifter, produktionsproces, emballering og design. Med vores nøglefærdige løsning og lokal markedsføringsstøtte vil du være i stand til at præsentere LePie for dine eksisterende kunder inden for meget kort tid. Til at begynde med vil vi støtte dig gennem hele produktionsopsætningen, der inkluderer installation af maskiner, faktisk produktion, emballering og opbevaring. Når vi er klar, vil vi støtte dig med det nødvendige markedsføringsmateriale til at præsentere for dine detailkunder og oprette smagsprøver i butikkerne, hvis det er nødvendigt. LePie er også et perfekt produkt til onlinebestilling, og hvis du vælger at gå den vej, forsyner vi dig med al den nødvendige information og alt det nødvendige materiale til at tilføje LePie til din eksisterende onlinebutik eller nye, alt efter tilfældet.
Din succes er vores succes, så vi forpligter os til at have et lokalt marketingfirma, der arbejder sammen med dig, og sikrer, at LePie får alle de chancer, det fortjener.
 

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Bornholm, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Skåne

Fakta

Oprindelsesland: 
Schweitz
Forretningsområde: 
Restauration og fastfood
Forretningsservice
Etableringsår: 
2014

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Som franchisetagere forventer vi, at du har en fuld forståelse af den produktionsproces, der er nødvendig for at producere de bedst mulige tærter under mærket LePie. Du skal tage det fulde ansvar for juridiske og sundhedsmæssige forhold som HACCP eller andet. Mærket kan kun være en succes, hvis man tager sig af indkøb til levering af produktet, men dette inkluderer også kundesupport både B2B og B2C. Åbenhed og kommunikation er nøglen, så vi forventer en løbende rapportering til LePie, der giver os mulighed for at løse eventuelle problemer, men også at opbygge et succesfuldt brand sammen.
Køb af rettighed: 
Aftales nærmere
Inventar: 
aftales nærmere
Andet: 
Vi forventer en samlet investering på ca 1. 5 mio. kr
Nødvendig egenkapital: 
1.000.000 - 1.750.000 kr.
Ekstra information: 
Vores tærter er lavet af friske lokale ingredienser, der langsomt koges, indtil alle smagene er fuldt modne. Vi pakker disse vidunderlige opskrifter i en hjemmelavet dej, som derefter bages til perfektion og sikrer, at du får et naturligt konserveret måltid, der er let at servere eller spise på farten!

Lokalt forankret
Vi ved alle, at det er både miljømæssigt og økonomisk ansvarligt at arbejde med lokale producenter, men det er også ganske enkelt den rigtige ting at gøre.

Danmark har vidunderlige produkter, og det er op til virksomheder som vores at konstant søge måder at gøre brug af disse, mens de stadig er overkommelige for dig som kunde.

Vi tilbyder vore produkter til restauranter, detailhandelen, kantiner og direkte til den private forbruger

Virksomhedsoplysninger:
House of Foods Sarl
Rue closel 44
1186 Essertines sur Rolle
Switzerland

CVR: 452828072
https://www.lepie.ch/, http://www.houseoffoods.ch

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.