Paradis Is | Franchisehub

Paradis Is

Paradis Is

Om Paradis Is:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Elsker du også is? Så er du kommet til det rette sted. Paradis har specialiseret sig indenfor salg af friskproduceret kvalitets is. Vores varemærke er smagen i vores is, som produceres friskt hver dag i vores butikker.
 
Som selvstændig franchisetager varetager og udvikler du din egen forretning. Vores uddannelsessystem muliggør, at du får den nødvendige uddannelse og støtte i hele opstartsfasen. Vi ved, at vores succes afhænger af vores partners succes. Du står derfor aldrig alene men bliver en del af et stærkt og erfarent netværk.
 
Vi sikrer
* Vareindkøb – du får alle dine råvarer til lavere priser i den bedste kvalitet
* Forretningsplaner
* Månedlige driftsbesøg fra Paradis sales coach
* Hjælp til omkostningsstyring
* Hjælp til budgetter
* Personale håndtering
* Salgsteknikker

Månedlig performanceoversigt og rapportering
* Salgsanalyser
* Benchmarking mod kædens
* Hjælp til lønkørsler
* Hjælp til årsregnskaber

Du kan læse mere om Paradis koncept her:
www.paradis-is.dk/
 

Beskrivelse af koncept

Kun det bedste er godt nok til Paradis is. Derfor rejser vi langt og gør os umage for at finde de bedste råvarer til vores is. Vores is er frisklavet. Derfor står vores passionerede ismestre tidligt op hver morgen for at lave friskrørt is til dig.
 
En stor del af vores råvarer er økologiske. Vores havredrik, mælk, fløde og rørsukker er økologisk og vores kakao og hvide chokolade er både Fair Trade og økologisk certificeret.
 
Vi bruger udelukkende frisk frugt til vores frugt-is. Vi handler vores frugt lokalt for at den er så frisk og fuld af smag som muligt.
 
Hos Paradis har vi is til enhver smag! Du kan vælge mellem mælke is og vi har også veganske varianter – både sorbeter eller is lavet på økologisk havredrik.
 
Du kan læse meget mere på vores hjemmeside:
https://paradis-is.dk/franchise/
 
 
 
 

Her søger vi

Sjælland, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Detailhandel og dagligvarer
Findes i følgende lande: 
Danmark & Californien, LA
Etableringsår: 
2000
Antal kædeenheder i Danmark: 
46

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Vi søger en passioneret is elskende franchisepartner. Du vil selvstændigt ejer din egen forretning og driver den ud fra den erfaring, du har med fra tidligere jobs som ledere og/eller selvstændige erhvervsdrivende.
 
Som franchisepartner hos os kommer du ikke til at stå alene, du bliver vores partner, og du bliver en del af et eksisterende netværk.
 
Vores uddannelsessystem muliggør, at du som partner ikke nødvendigvis behøver års erfaring, men derimod er et spirende detailtalent. Flere års detailerfaring er altså en fordel, men ikke et krav.
 
Vi søger specielt franchisepartnere med potentiale til at påtage sig ansvaret for flere butikker (multi-unit franchise) Det skaber synergi og et stærkere grundlag.
Køb af rettighed: 
300.000
Lokaleanskaffelse: 
Ja
Inventar: 
Maskiner & inventar til indretning af isproduktion og butik.
Andet: 
Forventet total investering inkl. fee og etablering af isproduktion og butik: 1,2 mio. (afhængigt af placering og størrelse)
Løbende franchise royalty: 
10 %
Nødvendig egenkapital: 
250.000 - 500.000 kr.

Virksomhedsoplysninger:
Paradis Danmark
Vesterbrogade 4A
1620 København V
Danmark

CVR: 30500504
http://www.paradis-is.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.