Paradis Aarhus | Franchisehub

Paradis Aarhus

Paradis Aarhus

Om Paradis Aarhus:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Ideen til Paradis kommer fra de italienske gelateriaer i Rom, hvor atmosfære, kvalitet og is-glæde går hånd i hånd. Selvom Paradis har mange år på bagen, ser vi potentiale i fremtiden! Et nyt Brand DNA blev introduceret i 2021, og vi ser frem mod vækst og endnu mere spændende år for brandet.

Den første Paradis-is butik blev etableret i Nørregade i Aarhus hvor butikken fortsat ligger

Beskrivelse af koncept

Som nævnet kommer inspirationen og kærligheden til isen fra Italien. Isen er tilpasset det danske marked ved blandt andet at minimere fedtindholdet og benytte friske og naturlige råvarer. Samtidig skulle det være et koncept, hvor isen er frisk og produceres dagligt. Derfor er kvaliteten også i højsædet, og hver is er frisklavet og har en lækker cremet konsistens og en fantastisk smag.

Som franchisetager hos Paradis, træder du ind i kæden med 45 butikker i Danmark, hvor vi samtidig giver plads til at være en aktiv del af familien der vil udvikle brandet. Vi inviterer løbende til workshops og sparring med partnere så vi sammen kan nå nye højder. Hovedkontoret fungerer som support til partnere i form af indkøb, marketing og generel drift support.

Så hvis du vil være del af et stort brand, men samtidig brænder for lokalområdet, er Paradis det rette for dig. 

 

Her søger vi

Østjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Restauration og fastfood
Findes i følgende lande: 
Danmark og USA
Etableringsår: 
2000
Antal kædeenheder total: 
53
Antal kædeenheder i Danmark: 
45

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 


Vi forventer en partner som har kendskab til drift, og aktivt vil være en daglig del af butikken og dens udvikling. For at opnå succes i de otte måneder som er de travleste, kræver det et højt energi- og aktivitetsniveau.
Køb af rettighed: 
se nedenstående
Lokaleanskaffelse: 
se nedenstående
Indretning, lager, biler mv.: 
se nedenstående
Inventar: 
se nedenstående
Andet: 
Da du overtager 3 velfungerende forretninger er der naturligvis et prospekt der beskriver økonomien og indholdet i det spændende projekt.
Løbende franchise royalty: 
10%
Nødvendig egenkapital: 
250.000 - 500.000 kr.
Ekstra information: 
Der er ingen indtrædelsesafgift i kæden da du overtager en eksisterende forretning. Som køber forhandler du købsprisen, som forventes finansieret med en egenkapital på +/- 500.000 Hertil kan suplerende finansiering søges via bank, evt bank + Vækstfonden, leasing mm, til dækninfg af køb og drift af overtagelsen.

Sælger har grundet personlige årsager, ikke haft mulighed for at yde den indsats der skal til for at skabe de resultater som forretningerne normalt burde kunne performe. Samtidig har centerbutikken i Storcenter Nord været delvis lukket i perioden grundet pandemien. Der er derfor et stor uudnyttet potentiale som en person med ny energi og engagement hurtigt kan udnytte til at sikre en stærk omsætning og indtjening

Virksomhedsoplysninger:
Paradis Århus
Rosenborggade 7
1131 København
Danmark

CVR: 30500504
https://paradis-is.dk/

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.