Paradis Vejle | Franchisehub

Paradis Vejle

Paradis Vejle

Om Paradis Vejle:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Ideen til Paradis kommer fra de italienske gelateriaer i Rom, hvor atmosfære, kvalitet og is-glæde går hånd i hånd. Selvom Paradis har mange år på bagen, ser vi potentiale i fremtiden! Et nyt Brand DNA blev introduceret i 2021, og vi ser frem mod vækst og endnu mere spændende år for brandet.

Beskrivelse af koncept

Som nævnet kommer inspirationen og kærligheden til isen fra Italien. Isen er tilpasset det danske marked ved blandt andet at minimere fedtindholdet og benytte friske og naturlige råvarer. Samtidig skulle det være et koncept, hvor isen er frisk og produceres dagligt. Derfor er kvaliteten også i højsædet, og hver is er frisklavet og har en lækker cremet konsistens og en fantastisk smag.

Som franchisetager hos Paradis, træder du ind i kæden med 45 butikker i Danmark, hvor vi samtidig giver plads til at være en aktiv del af familien der vil udvikle brandet. Vi inviterer løbende til workshops og sparring med partnere så vi sammen kan nå nye højder. Hovedkontoret fungerer som support til partnere i form af indkøb, marketing og generel drift support.

Så hvis du vil være del af et stort brand, men samtidig brænder for lokalområdet, er Paradis det rette for dig. 

Her søger vi

Østjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Restauration og fastfood
Findes i følgende lande: 
Danmark og USA
Etableringsår: 
2000
Antal kædeenheder total: 
53
Antal kædeenheder i Danmark: 
45
Antal kædeenheder i hjemland: 
45

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Vi forventer en partner som har kendskab til drift, og aktivt vil være en daglig del af butikken og dens udvikling. For at opnå succes i de otte måneder som er de travleste, kræver det et højt energi- og aktivitetsniveau.
Køb af rettighed: 
se nedenstående
Lokaleanskaffelse: 
se nedenstående
Indretning, lager, biler mv.: 
se nedenstående
Inventar: 
se nedenstående
Andet: 
Du overtager den eksisterende forretning efter nærmere aftale
Løbende franchise royalty: 
10%
Ekstra information: 
Der er ingen indtrædelsesafgift i kæden da du overtager en eksisterende forretning. Som køber forhandler du købsprisen, som forventes finansieret med en egenkapital på +/- 300.000,- Hertil kan suplerende finansiering søges via bank, evt bank + Vækstfonden, leasing mm, til dækninfg af køb og drift af overtagelsen.

Virksomhedsoplysninger:
Paradis Danmark A/S
Rosenborggade 7, Stuen
1131 København K
Danmark

CVR: 30500504
http://www.paradis-is.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.