Pincho Nation | Franchisehub

Pincho Nation

Pincho Nation

Om Pincho Nation:
Virksomhedsbeskrivelse: 

HVORFOR EN PINCHO NATION FRANCHISE?
Lad os sige det enkelt: Pincho Nation er nok Sveriges mest rentable franchise – og vi er godt på vej i Danmark, hvor vi allerede har 2 meget velfungerende restauranter. Det er lidt vanskeligt at være ydmyg i betragtning af, at vi er den hurtigst voksende restaurantkæde i Sverige og at vi har et af de laveste franchisegebyrer i branchen. Og vi er stolte af det. Vores cirkus har allerede begyndt at udforske mulighederne uden for Sveriges grænser og alt peger i samme retning: de vil have os både i Danmark, Norge og Finland. Bravo!
 
Vi er omstillingsparate og opmærksomme på forskellige situationer, og vi betragter vores franchisetagere som lige så vigtig som vores gæster. Vi vil gerne lykkes sammen, og vi tænker win-win. Uden vores fantastiske franchisetagere, ville vi ikke være hvor vi er i dag. Det er også et faktum.
 
Pincho Nation er ikke bare en restaurant – det er en destination, en oplevelse som vores gæster elsker og kommer tilbage til – gang på gang.
 
Den første danske Pincho Nation restaurant blev åbnet i København i 2018 og var det ikke for corona epidemien var vi allerede mange flere. I dag er der 2 og vi har bevist at konceptet fungerer lige så godt på det danske som det svenske marked - og at vores forretningsidé og koncept er pålidelig og kommercielt. Vi skal nu have franchisetagere i alle større danske byer med over 35.000 indbyggere og tilbyder dig de perfekte forudsætninger for at være en del af en succes – Pincho Nation – et levende cirkus!

PINCHO NATION AB er franchisegiver for Pincho-kæden og er ansvarlig for etablering og drift af Pincho-kædens supportkontor. Pincho Nation AB ejer alle Konceptets immaterielle rettigheder. Pincho Nation AB licenserer til franchisetagere en ret til at bruge restaurantkonceptet og andre intellektuelle ejendomsrettigheder i franchisebranchen.
Pincho Nation AB har erfaring, systematiseret viden og veludviklede rutiner samt et udviklet forretningssystem, der egner sig til franchising. Pincho Nation har også et stærkt og klart koncept, der adskiller vores brand fra konkurrenterne. Et stærkt koncept betyder en fordel for franchisetagere. Konceptet skaber stordriftsfordele, omkostningseffektivitet og betingelser for god lønsomhed for restaurationsenhederne i kæden. Pincho Nation AB er ansvarlig for løbende at udvikle konceptet indenfor Pincho-kæden. Pincho Nation AB har fortsat høje ambitioner for fremtiden med hensyn til vækst, både for kæden og for vores franchisetagere. Planen er fortsat vækst i Norden samt andre lande med flere Pincho-restauranter.

Beskrivelse af koncept

VORES TILBUD TIL GÆSTERNE
Hos Pincho Nation tilbyder vi lækre småretter og spændende drinks on-demand, samt eksklusive tilbud og nyheder gennem et medlemskab af The Circus og en samlet underholdende og forbløffende oplevelse i cirkusinspirerede indrettede restauranter.
 
Maden: Med retter fra hele verden kan man forestille sig, at der er noget for enhver smag på Pincho Nation. Vores mad serveres i sødt og praktisk tapas-format, og vores gæster kan vælge alt fra spanske quesadillas til asiatiske dumplings, ungarsk plankebøf og fransk Crème brûlée. Serveret i små gryder, bøtter, stegepander og lignende, bliver vores mad altid præsenteret på en innovativ og underholdende måde.
 
Drikkevarerne: Vi ønsker, at alle skal finde deres favorit på vores allround og spændende drinksmenu - og nogle gange kommer vores drikkevarer med en overraskelse. Vores gæster kan nyde traditionelle drinks, årstidens drinks, drinks inspireret af vores farverige zoner og temaer i restauranten, gode vine, iskold øl og vores smukke slikdrikke.
 
"Cirkuset": Cirkus er vores loyalitetsklub, der får vores gæster til at føle sig ekstra specielle. Det giver dem mulighed for at indsamle bonus, drage fordel af hemmelige tilbud, tage del af eksklusive nyheder, overraskelser og meget mere.
 
Restaurantoplevelsen: Pincho Nation-oplevelsen starter selvfølgelig i appen, men vores gæster kan fornemme den magiske atmosfære allerede, når de nærmer sig vores restauranter. Den ekstravagante indretning kombineret med en let duft af popcorn vil helt sikkert tiltrække alle sanser og begejstringen forstærkes først ved indgangen.
 
Vores gæster: Hver gang en ny restaurant er åbnet, har vi set, at den gruppe, der oftest besøger os, er unge kvinder. Et stykke tid efter etableringen er en anden gruppe normalt tiltrukket af vores koncept: familier. Ikke nødvendigvis med små børn eller teenagere, men familier generelt. Små og store, i alle aldre.
 
Vores gæster besøger os ofte ved særlige lejligheder. Disse lejligheder kan variere meget - fødselsdage, mors og fars dag, mærkedage, kortere skoleferier og spontane besøg efter arbejde med kolleger og venner for blot at nævne nogle få.
 
DRIFTSMODEL OF FRANCHISETAGERS OVERORDNEDE ANSVAR
Franchisetageren påtager sig ansvaret for at drive konceptet på den lokale markedsplads og sikre den gode Pincho oplevelse for kunden. Franchisetageren skal drive en (eller flere) restauranter gennem eget firma og i overensstemmelse med franchiseaftalen og henviste manualer for at sikre, at alle restaurationsenheder i kæden fremstilles som én identisk enhed. Vi går alle under det samme varemærke. Franchisetageren investerer i restaurantens indretning, udstyr og konstruktioner af lokalerne og beskæftiger eget personale. Franchisetageren lejer lokalerne af udlejer selv. Franchisetageren sælger også konceptets produkter for egen regning direkte til gæsten. Franchisetageren licenserer konceptet til en procentuel franchisetagerafgift samt et gebyr for app-softwaresystemet og et gebyr til den centrale aktivitetsfond, som er baseret på den månedlige omsætning. Franchisetageren betaler også et startgebyr for startstøtte og åbningsassistance ved etablering af en restaurant.

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Sverige
Forretningsområde: 
Restauration og fastfood
Findes i følgende lande: 
Sverige, Danmark,Norge, Finland
Etableringsår: 
2011
Antal kædeenheder total: 
71
Antal kædeenheder i Danmark: 
2
Antal kædeenheder i hjemland: 
64

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Vi har store forventninger til vores brand og vores udvikling. Sammen med os skal vores franchisetagere videreudvikle vores værdi – vores brand  - Pincho Nation. Derfor har vi store forventninger, krav og ønsker til dig som franchisetager. Her er 3 af dem:
 
1. FRANCHITAGERENS ØKONOMISKE KRITERIER
- Økonomisk stabil og har eller kan modtage kapital til finansiering af restaurationsetableringen og til dækning af et engangsudviklingshonorar for hver restaurant hvert femte år. Nødvendigt for at franchisetageren skal stå for mindst 20 % af selve finansieringen og resten ved andre finansieringsmetoder. - En bankreference/kontoudtog for at sikre, hvor de økonomiske ressourcer kommer fra. (Ikke acceptabelt med hvidvask, lån fra bekendte/familie osv.)
- Fremlægge en finansieringsplan for etablering af restauranten og et økonomisk budget for restaurationsdriften.
- Ingen historie med systematisk at drive restauranter i konkurs.
- Viden/erfaring med erhvervsadministration.
 
2. ERFARING, FÆRDIGHEDER OG KARAKTERISTIKA FOR FRANCHITAGER
- Har selv eller har samarbejdspartnere/medejere/kontakter, der har restauranterfaring, erfaring med at drive virksomhed (gerne kædekoncept), serviceerfaring og byggeerfaring. - Har følgende egenskaber:
- Forretnings-/salgsdrevet og selvstændig (en iværksætter)
- Forstår hvad det vil sige at drive en virksomhed (kan skelne på egne og virksomhedens penge)
- Driver restaurant i overensstemmelse med den forventede standard. (rutiner/kundetilfredshed/renlighed)
- Omstillingsparat og respektfuldt/tillidsfuldt overfor konceptet og HQs ændringer/bestræbelser.
- Positiv indstilling/bidragende/engageret/vise deltagelse.
- Har en venlig personlighed, respektfuld og seriøs.

 
3. FRANCHISE-DRIFTSKRITERIER
- Har en klar etableringsplan (implementering) og etablerer egen organisation til at styre byggeriet og driften af ​​restauranten.
- Er til stede, deltager i forretningsdriften og afsætter sin tid til Pincho Nation-forretningen. Ikke optimalt med en masse andre engagementer ved siden af ​​Pincho Nation-forretningen, medmindre franchisetageren har en god og struktureret organisation med en udpeget ansvarlig for Pincho Nation-restauranten. - Lokalkendskab til markedet.
- Har en stor passion for Pincho Nation-konceptet. Forstår konceptet og Pincho Nations værdier.
- Har én udpeget kontaktperson, der har indflydelse og ret til at bestemme over ting, der vedrører virksomheden.
- Sæt tid og penge af til lokal markedsføring og hav en dedikeret person med ansvar for lokal markedsføring/sociale medier (i alt 2 % af omsætningen).
- Inkluderer og involverer dets personale i deres måde at udføre operationer på.
- Uddanne/uddanne sit personale og sikre overholdelse af arbejdsretlige regler.
- Driver en struktureret virksomhed og overholder gældende love.
Køb af rettighed: 
Aftales nærmere
Lokaleanskaffelse: 
Franchisetagers ansvar i samarbejde med franchisegivere
Indretning, lager, biler mv.: 
Aftales nærmere
Inventar: 
Aftales nærmere
Andet: 
Den samlede investering varierer med lokalets størrelse, beliggenhed, ambitionsniveau osv. Der skal forventes en samlet investering pr enhed på mellem 3,5 og 7 mio DKK. EBITDA varierer typisk mellem 14 og 22%. Forskellig finansiering kan evt. tilbydes
Løbende franchise royalty: 
4,5% royalty + 0,5% marketing +1% i IT
Nødvendig egenkapital: 
500.000 - 1.000.000 kr.
Ekstra information: 
VORES AMBITION FOR FRANCHISETAGERNE 
At hver franchisetager har en god lønsomhed.
At hver restaurantenheds gæstebase udnyttes til sit fulde potentiale.
At udvide med eksisterende og nye franchisetagere og dække alle kommercielt interessante steder i Norden såvel som internationalt.
Fortsæt med at udvikle Pincho-konceptet.
Udforske og udvikle nye forretningsområder.
 
PINCHO KÆDEN
Franchisetageren er en del af en kæde af virksomheder, der gør det samme, hvilket er en af ​​fordelene ved at drive en virksomhed i en franchise-kæde. På mange måder fungerer vi, ligesom om vi var én og samme virksomhed. Vi er kollegaer og støtter hinanden efter bedste evne. Alle franchisevirksomheder drives under samme brand og med samme koncept og markedsfører kædens unikke tilbud på samme måde. På den måde er det nemt at få hjælp fra en kollega hos andre franchisetagere eller i Pincho Nations hovedkvarter, når der er noget franchisetageren undrer sig over.

Virksomhedsoplysninger:
Pincho Nation AB
Vasagatan 43
41137 Gøteborg
Sverige

CVR:
https://www.pinchonation.dk/

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.