Rent-A-Wreck | Franchisehub

Rent-A-Wreck

Rent-A-Wreck

Om Rent-A-Wreck:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Rent-A-Wreck blev etableret i USA for snart 50 år siden som en helt ny måde at være biludlejer på. Konceptet bød på udlejning af brugte og slidte biler, der kunne holde udlejningsprisen nede på et meget lavet niveau. Sådan er det ikke mere.

Rent-A-Wreck of Scandinavia AS har master franchiseaftale for Rent-A-Wreck i Norge, Sverige, Danmark og i Island. Selskabet blev etableret i 1992 og har i dag 50 selvstendige succesfyldte  franchisetagere i Skandinavien - hvor flere er lokale markedsledere. 35 av disse finnes i Norge fra Alta i nord til Kristiansand isyd, 15 i Sverige, og vi søger stadig flere.

Nu skal vi videre til Danmark og vi søger derfor franchisetagere over hele landet. 
 
Vores koncept er at tilbyde et billigt alternativ ved billeje, uden at dette på nogen måde går ud over sikkerhed eller service. Med charme og selvironi henviser firmanavnet til bilvrag, men bilerne er naturligvis godkendte, rene, godt vedligeholdt og af kendte og pålidelige mærker.  Bilernes alder varierer, og de bliver stadig nyere.  


 

Beskrivelse af koncept

Vil du gerne drive din egen biludlejning?
I Rent-A-Wreck´s franchisemodel er det stor frihed for lokal tilpassing. Bilene du køber ind til udlejning er i gennemsnitt 5-6 år gamle, men du kan have både ældre og nyere  biler. Nogle franchisetagere giver både både vask, service og reparationer videre til lokale virksomheder, mens nogle selv gør det meste. Kundene får du via vores let tilgængelige og synlige hjemmesider. Etter 25 år i Norge har vi oparbejdet en betydelig kundeportefølje som bruger os regelmæssigt over hele landet.

Du bør kunne  lide mennesker og biler, da dette bliver hverdagen for dig. Rent-A-Wreck´s kunder er glade for at vi tilbyder et rimeligere alternativ en konkurrenterne

Rent-A-Wreck er et velorganiseret og gennemarbejdet franchisekoncept, som har eksisteret i snart 50 år i USA og 30 år i Skandinaven. Rent-A-Wrecks mål er et dække hele Skandinavien, og flere afdelinger er under etablering. Derfor søger vi franchisetagere i hele Danmark. Mindre steder er også aktuelle, da virksomheden kan kombineres med andre brancher og antallet af udlejningsbiler forskelligt.
 
Rent-A-Wreck tilbyder dig at blvie franchisetager med frihed og stemmeret. Hos os er du selvstændig uden at stå alene.
 
Rent-A-Wreck tilbyder:

 • - Stort markedspotentiale
  - Løbende uddannelse og support
  - Fælles årlige møder
  - Unikt og verdenskendt varemærke
  - Fælles markedsføringsprogram
  - Fælles websted med online-tjenester
  - Dokumenteret franchisekoncept

Vil du vide mere om at blive franchisetager i Rent-a-Wreck? Kontakt os snarest. Benyt kontaktformularen her på siden og få flere oplysninger og uforpligtende kontakt. Alle oplysninger behandles fortroligt.

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Bornholm, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
USA
Forretningsområde: 
Forretningsservice
Findes i følgende lande: 
Sverige, Norge, Island og USA
Etableringsår: 
1976
Antal kædeenheder total: 
206
Antal kædeenheder i Danmark: 
0

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 

Det kræver ingen særlig brancheerfaring at blive franchisetager i Rent-A-Wreck, da vi lærer dig alt det, du skal vide.Ved at benytte vores netværk af leverandører kan du nøjes med at udleje biler og lade andre om service og vedligeholdelse. 

For at få succes er det nødvendigt, at du som person er initiativrig, serviceorienteret og glad for mennesker og biler, men du behæver ikke være mekaniker eller have en baggrund i autobranchen, selvom det kan være en fordel.

En venlig og imødekommende fremtoning, en professonel tilgang til kundebetjening og forståelse for, hvad service betyder for din succes.

 

Nødvendig egenkapital: 
100.000 - 250.000 kr.

Virksomhedsoplysninger:
Rent-A-Wreck of Scandinavia AS
Karenslyst Allé 8 b
0278 Oslo
Norge

CVR: 965126589
http://www.rent-a-wreck.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.