Sjölin | Franchisehub

Sjölin

Sjölin

Om Sjölin:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Vil du være del af en succes? En ung franchisekæde med et godt potentiale. Sjölin er ​​Danmarks største og mest kendte leverandører af skræddersyede jakkesæt og skjorter, og blev grundlagt i 2013.
 
Sjölin tilbyder skræddersyede jakkesæt, så alle har mulighed for at føle, hvordan det er at bære tøj, der passer perfekt - uden at det koster en formue. Vi modtager vores kunder ansigt til ansigt i vores showrooms og guider dem til den perfekte løsning.
Vi foretager opmåling på en god gammeldags måde, og produkterne skræddersys i Polen på en af ​​Europas bedste og mest berømte fabrikker og tilpasses om nødvendigt her hjemme.

Beskrivelse af koncept

Har du mod til at etablere dig selv som selvstændig?
Sjölin leder efter dedikerede franchisetagere, der har lyst og mod til at sælge Nordens bedste skræddersyede jakkesæt og skjorter til den moderne mand. Går du med en iværksætter i maven, og du er lidenskabelig for herremode? Så er dette din mulighed for at udleve drømmen!
 
Hvad kan du forvente som franchisetager?
Sjölin er et kvalitetskoncept og mere end 5.000 skræddersyede produkter leveres årligt til vores tilfredse og loyale kunder. De gode produkter og de rimelige priser sikrer, at vores kunder altid vender tilbage til os.
 
Som franchisetager får du grundig træning i opmåling og bestilling fra vores dygtige team, og vi hjælper dig med at finde og designe det perfekte showroom i dit markedsområde, så du får det bedst mulige udgangspunkt for din virksomhed.
 
Etableringen af ​​dig selv som franchisetager hos Sjölin medfører meget begrænsede opstartsomkostninger, da vores showrooms ikke behøver at være placeret i et område med høje lejeomkostninger. Der er heller ikke behov for et stort lager, da alt er lavet på bestilling. Du vil derfor finde ud af, at det at være franchisetager hos Sjölin medfører meget lave faste omkostninger i forhold til f.eks. en traditionel tøjbutik.
 

Her søger vi

Nordjylland, Midtjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Forretningsservice
Mode og beklædning
Etableringsår: 
2013
Antal kædeenheder total: 
7
Antal kædeenheder i Danmark: 
7
Antal kædeenheder i hjemland: 
7

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Hvem leder vi efter?
Den ideelle franchisetager har en drøm om at være sin egen chef, samtidig med at han er en del af et team, der sammen bygger på et eksisterende stærkt brand. Det er en fordel, hvis du har vækstdrømme og ambitioner fra start og kan se dig selv måske have flere showrooms i det lange løb. Derudover er du selvfølgelig punktlig, samvittighedsfuld, salgsorienteret, har stor arbejdskapacitet og altid har et mål om at levere den absolut bedste kundeservice til vores mange gode kunder. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med herremode, men dette er ikke et krav, da du vil få grundig viden og træning om såvel produkter som opmåling
 
Det er en fordel, hvis du har et godt og bredt netværk i dit lokalområde, da det gør salgsarbejdet lettere, hvis du har gode lokale kontakter i erhvervslivet, som du kan trække på. Du trives i en lederrolle med frihed under ansvar og er i stand til at styrke og engagere dit team af fremtidige medarbejdere til at levere deres bedste hver dag.

Vi er allerede etableret i Aalborg med vores eget showroom og ønsker nu at finde den franchisetager der kan overtage en forretning i god udvikling. I Herning skal vi etablere os fra start. Vores erfaring er at vi med et godt forarbejde meget hurtigt får en god omsætning når vi etablerer vore nye filailer.
Køb af rettighed: 
70.000
Lokaleanskaffelse: 
Vores erfaring er at vi kan bygge op et meget godt og velfungerende show room for kr 100-130.000
Løbende franchise royalty: 
INGEN
Nødvendig egenkapital: 
100.000 - 250.000 kr.
Ekstra information: 
Hvad får du som franchisetager?
 
Et vellykket, unikt og ikke mindst gennemprøvet koncept med minimal risiko
 
Rettigheder til et aftalt område
 
Meget attraktive indkomstmuligheder allerede fra år 1
 
Gode priser fra alle Sjölins leverandører
 
Uddannelse og uddannelse relateret til virksomheden og de produkter, der sikrer dig det absolut bedste udgangspunkt
 
Afprøvede systemer og gratis rådgivning - ALTID
 
Lever et perfekt produkt hver gang du kan være glad og stolt af at sælge
 
Grundigt forberedt manuel pakke.
 
Tæt sparring og hjælp fra eksperthold på fysiske besøg, men også i hverdagen via telefon og digitale medier.
 
Øget brandbevidsthed gennem centraliserede initiativer, så du kan fokusere på det, du gør bedst: Sælg produktet.

Virksomhedsoplysninger:
Sjölin a/s
Ravnsøvej 7
8240 Risskov
Danmark

CVR: 37237485
http://www.sjolin.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.