Sunset Boulevard | Franchisehub

Sunset Boulevard

Sunset Boulevard

Om Sunset Boulevard:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Sunset Boulevard er en danskrestaurantkæde, der åbnede den første restaurant i Odense BanegårdCenter tilbage i 1996, og vi kan i dag kalde os et førende dansk alternativ med mere end 40 restauranter fordelt rundt om i Danmark samt én på Færøerne.

Sunset Boulevard er en kæde med stærke, danske værdier. Vi arbejder hver dag på at give vores gæster en unik oplevelse, både hvad angår vores mad og service.

Vi vil have en markant plads i food-kategorien og ambitionerne er store. Vi konkurrerer ikke kun med de store kendte restauranter, men også med de små. 

Vi er branchens frække dreng og ingen ved rigtig, hvor de har os, før det er for sent! Skalérbarhed, hastighed, uforudsigelighed, koncept, kædedrift og store ambitioner er fast inventar i rygsækken - think big, act small!

Beskrivelse af koncept

Som franchisetager hos Sunset Boulevard vil du få adgang til et velafprøvet koncept, der er i løbende udvikling. Vores produktfokus kan beskrives med ”Real Food Fast” som vi i dagligdagen efterlever med gode råvarer tilberedt i højt tempo direkte til vores gæster.
 
Vi varetager den landsdækkende markedsføring på både TV og de sociale medier.

En Sunset Boulevard restaurant har typisk 70-150 siddepladser og en størrelse på 220 - 295 m2. Vi sørger for de fysiske rammer og en optimal placering, herunder ombygning og klargøring af lokaler og inventar ud fra vores indretningskoncept.
 
Vi tilbyder samtidigt en fuldt integreret forsyningskæde i forbindelse med bestilling og levering af råvarer baseret på produkt- og tilberedningsmanualer.

Du kan læse meget mere i vores præsentation, som du kan rekvirere på [email protected]

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Restauration og fastfood
Findes i følgende lande: 
Danmark og Færøerne
Etableringsår: 
1996
Antal kædeenheder total: 
40
Antal kædeenheder i hjemland: 
40

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
- Vores franchisetagere er typisk mellem 28 og 45 år med mod på at påtage sig både ledelsen og værtsskabet.

- Du kan lide at arbejde med unge mennesker. Du er serviceminded og har masser af kvalitetssans, herunder blik for alle detaljerne, der skaber den gode helhedsoplevelse.

- Du har ikke nødvendigvis en fortid i branchen, men dine lederevner kan du dokumentere, og dit ønske om at give en god oplevelse til dine gæster er i superligaen.
Køb af rettighed: 
Inkluderet i samlet anskaffelsessum
Lokaleanskaffelse: 
Sunset sørger for lokale
Indretning, lager, biler mv.: 
Total anskaffel 2 til 6 millioner afhængigt af placering og størrelse
Inventar: 
Inkluderet i totalprisen
Andet: 
Køkken og dele af inventaret kan leases
Løbende franchise royalty: 
Omsætningsbestemt månedlig procentafgift
Nødvendig egenkapital: 
1.000.000 - 1.750.000 kr.
Ekstra information: 
Som franchisetager køber du rettighederne til at drive en restaurant i 18 år. Herudover investerer du blandt andet selv i indretning og inventar. Du finansierer din restaurant igennem en kombination af egenkapital, leasing og eventuelt banklån.-

Virksomhedsoplysninger:
Danske Koncept Restauranter A/S
Kongensgade 33, 2. sal
6700 Esbjerg

CVR: 30241509
http://www.sunset-boulevard.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.