Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/franchisehub.dk/public_html/sites/all/modules/advuser/advuser.module on line 552

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /var/www/franchisehub.dk/public_html/sites/all/modules/chainindex_mod/chainindex_mod.module on line 4498
Sunset Boulevard | Franchisehub

Sunset Boulevard

Sunset Boulevard

Om Sunset Boulevard:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Sunset Boulevard er Danmarks største danskejede restaurantkæde med 45 restauranter. Vi går op i kvalitet, jagter de helt rigtige råvarer og den perfekte balance mellem friskhed og effektivitet. Men vi er ikke kun et sted, hvor gæsterne får et frisklavet måltid mad. Vi er et sted, hvor der er rart at være. Hvor der er hyggeligt, og hvor vi til enhver tid ønsker at få vores gæster til at følge sig velkomne, set hørt og forkælede. 

Vi vil have en markant plads i markedet og ambitionerne er store. Vi konkurrerer ikke kun med de store kendte restauranter, men også med de små. Ingen ved rigtig, hvor de har os. Skalérbarhed, hastighed, uforudsigelighed og store ambitioner er fast inventar i rygsækken.

Beskrivelse af koncept

Som franchisetager hos Sunset Boulevard vil du få adgang til et velafprøvet koncept, der er i løbende udvikling. Vores produktfokus kan beskrives med ”Real Food Fast” som vi i dagligdagen efterlever med gode råvarer tilberedt i højt tempo direkte til vores gæster.
 
Vi varetager den landsdækkende markedsføring på både TV og de sociale medier.
 
En Sunset Boulevard restaurant har typisk 70-150 siddepladser og en størrelse på 220 - 295 m2. Vi sørger for de fysiske rammer og en optimal placering, herunder ombygning og klargøring af lokaler og inventar ud fra vores indretningskoncept.

Vi foretrækker at vores franchisetagere har kapacitet og evne til at have flere restauranter. Det giver mindre risiko og som regel også en bedre foprretning
 
Vi tilbyder samtidigt en fuldt integreret forsyningskæde i forbindelse med bestilling og levering af råvarer baseret på produkt- og tilberedningsmanualer der sikrer en effektiv drift af restauranten.
 
Du kan læse meget mere i vores præsentation, som du kan rekvirere på info@franchisehub.dk

Her søger vi

Nordjylland, Skåne

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Restauration og fastfood
Findes i følgende lande: 
Danmark, Grønland og Færøerne
Etableringsår: 
1996
Antal kædeenheder total: 
48
Antal kædeenheder i Danmark: 
45
Antal kædeenheder i hjemland: 
45

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Vores franchisetagere er typisk mellem 28 og 45 år med mod på at påtage sig både ledelsen og værtsskabet af en moderne virksomhed. 

Du kan lide at arbejde med unge mennesker. Du er serviceminded og har masser af kvalitetssans, herunder blik for alle detaljerne, der skaber den gode helhedsoplevelse. 

Du har ikke nødvendigvis en fortid i branchen, men dine lederevner kan du dokumentere, og dit ønske om at give en god oplevelse til dine gæster er i superligaen. 

Vi ønsker franchisetagere med potentiale til at påtage sig ansvaret for flere restauranter- det såkaldte multi-unit franchise. Det skaber synergi og stærkere enheder.
Køb af rettighed: 
Inkluderet i samlet anskaffelsessum
Lokaleanskaffelse: 
Sunset sørger for lokale
Indretning, lager, biler mv.: 
Total anskaffelse 2 til 6 millioner afhængigt af placering og størrelse
Inventar: 
Inkluderet i totalprisen
Andet: 
Køkken og dele af inventaret kan leases
Løbende franchise royalty: 
Omsætningsbestemt månedlig procentafgift
Nødvendig egenkapital: 
1.000.000 - 1.750.000 kr.
Ekstra information: 
Som franchisetager køber du rettighederne til at drive en restaurant i 18 år. Herudover investerer du blandt andet selv i indretning og inventar. Du finansierer din restaurant igennem en kombination af egenkapital, leasing og eventuelt banklån.

Virksomhedsoplysninger:
Danske Koncept Restauranter A/S
Nordager 26
6000 Kolding
Danmark

CVR:
http://www.sunset-boulevard.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.