Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/franchisehub.dk/public_html/sites/all/modules/advuser/advuser.module on line 552

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /var/www/franchisehub.dk/public_html/sites/all/modules/chainindex_mod/chainindex_mod.module on line 4498
SuperPark | Franchisehub

SuperPark

SuperPark

Om SuperPark:
Virksomhedsbeskrivelse: 
SuperPark er den hyggeligste indendørs aktivitetspark på jorden. Glæden og bevægelsen i SuperParks spredes over hele verden. Vi tilbyder de mest inspirerende aktiviteter, den bedste kundeoplevelse og udstrakte kundeservice i vores branche.
 
SuperPark blev lanceret i 2012. Alle, der besøgte, reagerede begejstret på konceptet, og snart spredte rygtet sig, at noget stort var ved at ske. Ret hurtigt indså vi, at ideen var for stor og for spændende til at være begrænset til en lille finsk by.
 
Spoler vi frem til foråret 2022, er der nu 8 SuperParks i Finland. Efter stor interesse fra blandt andet asiatiske kunder der havde besøgt vores SuperPark, har vores virksomhed lanceret internationale aktiviteter i Singapore, Malaysia, Kina og Kuwait. Og nu er turen kommet til flere etableringer i Europa, herunder Danmark. Udover vores egne parker opererer vi via joint ventures og licenser.
 
I 2022 byder vi velkommen til over 2 millioner kunder i SuperParks rundt om i verden. Vores kundebase er forskelligartet og spænder fra førskolebørn til teenagere, eliteatleter, fitness-entusiaster og virksomhedsgrupper. SuperPark er virkelig for alle! Vi er så stolte af det koncept, vi har skabt her, og tør dele det med så mange mennesker som muligt – over hele kloden.

Beskrivelse af koncept

Et bevist, unikt og attraktivt SuperPark-koncept giver en stor forretningsmulighed såvel som en mulighed for hurtig vækst og lønsomhed.
 
SuperPark udvider til nye lande med en Franchisemodel. Franchisetagere kan indgå en lande- eller regionsspecifik masteraftale eller indgå en franchiseaftale for at etablere individuelle SuperParks.
 
Franchiseaftalen garanterer, at SuperPark vil bistå og sparre franchisetagerne i alle forhold vedrørende planlægning, opstart og drift af virksomheden fra aftalens indgåelse i hele aftaleperioden.
 
 

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Bornholm, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Skåne

Fakta

Oprindelsesland: 
Finland
Forretningsområde: 
Forretningsservice
Personlig pleje og service
Findes i følgende lande: 
China, Singapore, Kuwait, Malaysia
Etableringsår: 
2012
Antal kædeenheder total: 
12
Antal kædeenheder i hjemland: 
8

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Vi er altid åbne for egnede franchisetagere, der ønsker at føre SuperPark-drømmen videre. Dette unikke koncept skaber en mulighed for en profitabel forretning

SuperPark kan være franchisetagers eneforretning, eller den kan understøtte de andre brancher, som franchisetageren måtte have. SuperPark kan hjælpe med at skabe samarbejder for franchisetageren fx med nye kunder, omkostningsdeling og øget kundeinteresse. Vi er åbne for en samlet eller flere enkelte aftaler. Den rigtige type franchisetager finder SuperParks værdier og baggrund fascinerende og er interesseret i de samme værdier og vækst, som vi er.
 
SuperPark er etableret på meget velbesøgte steder såsom storbyer, indkøbscentre, detailparker, turistresorts, underholdnings- og fritidscentre. Hvis du kender en ejendom, der opfylder følgende kriterier, har du måske en diamant på dine hænder:
 
- Lille 1000-2000 m², mellem 2.000-4.000 m² eller stor ”lege”plads med 4.000-7.000 m²
- God adgang til området med bil, tog, bus - og gode parkeringsforhold
- Masser af familier og teenagere, der bor i nærheden eller besøger området regelmæssigt (skoler)
- Ejendommen har en visuel og tilgængelig beliggenhed
- Området ligger ikke i tilknytning til en byggeplads de næste 1-3 år
 
Franchisetager skal fremlægge fakta for at verificere eksistensen af ​​en tilstrækkelig befolkning eller potentiel kundebase (f.eks. turister) i omgivelserne af det påtænkte sted. Disse fakta kan præsenteres ved at bestille en særskilt markedsundersøgelse eller ved på anden måde at samle markedsdata fra offentlige kilder.
Køb af rettighed: 
Efter aftale
Lokaleanskaffelse: 
se for neden
Indretning, lager, biler mv.: 
se for neden
Inventar: 
se for neden
Løbende franchise royalty: 
6%
Nødvendig egenkapital: 
5.000.000 kr. eller mere
Ekstra information: 
Samlet investering pr. enhed 1,5 - 3,0 M€, afhængig af enhedens størrelse

Estimeret tid til break-even 1-4 år

Gennemsnitlig årlig omsætning 1-7 M€, afhængig af enhedens størrelse og marked

Margin 30 %

Virksomhedsoplysninger:
SP Capital OY
Aleksanterinkatu 44
00100 Helsinki
Finland

CVR: 31544182
https://superpark.fi/en, https://superparkunited.com

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.