Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/franchisehub.dk/public_html/sites/all/modules/advuser/advuser.module on line 552

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /var/www/franchisehub.dk/public_html/sites/all/modules/chainindex_mod/chainindex_mod.module on line 4498
Tasty Town | Franchisehub

Tasty Town

Tasty Town

Om Tasty Town:
Virksomhedsbeskrivelse: 
Tasty Town er en catering virksomhed (primært mellemmand), der serverer mad fra food trucks.

Tasty Town sælger cateringydelser til virksomheder, det offentlige og private kunder. Alle cateringopgaver gennemføres med food trucks på eventstedet. En opgave kan f.eks. være servering til et bryllup eller til en medarbejderfest i en virksomhed

Tasty Town laver aftalen med kunden om hvad de forskellige food trucks skal have med af retter (antal, type) og pris på opgaven.

Tasty Town fakturerer kunden, og den enkelte food truck fakturerer Tasty Town. Food truck’ens omsætning på den enkelte opgave er altid kendt af food truck’en på forhånd.
Vi har ca. 35 underleverandører (food trucks), som vi sender ud på opgaver. Hver food truck er en lille selvstændig erhvervsdrivende, som Tasty Town samarbejder med.
Vores samarbejdspartnere (food trucks) betaler 15% af omsætningen på hver enkelt opgave til Tasty Town. De laver selv deres prissætning, som vi kender og har inde i systemet til beregning, når vi giver et tilbud.
 

Beskrivelse af koncept

For at tilbyde et attraktivt franchisekoncept, der kræver meget begrænset kapital fra franchisetager samt en nem og effektiv drift, tilbyder vi følgende:
 
Som franchisetager hos Tasty Town vil du få stillet en food truck med industrikøkken til rådighed, gennemprøvede opskrifter, der passer til street-food konceptet og software til generering af indkøbslister.
 
Tasty Town markedsfører maden og servicen, og har en salgsafdeling, der sørger for at skaffe opgaver til dig, så du sikres en omsætning på minimum 2 mio. kr. om året.
 
Salgsafdelingen booker opgaver direkte ind i din kalender med alle relevante oplysninger. Derudover anbefaler vi et møde en gang om ugen, hvor vi gennemgår de næste 2 uges opgaver.
 
Inden du starter som franchisetager, vil vi hjælpe med oplæring i den udstrækning, der er behov for dette.

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland

Fakta

Oprindelsesland: 
Danmark
Forretningsområde: 
Restauration og fastfood
Etableringsår: 
2017
Antal kædeenheder total: 
35
Antal kædeenheder i Danmark: 
1
Antal kædeenheder i hjemland: 
1

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 
Du vil gerne være selvstændig og have din egen virksomhed. Du er klar over at arbejde og indsats skaber resultater. Du er løsningsorienteret og rolig i stressede situationer, har et godt overblik, er pålidelig, udadvendt og kundeorienteret. Smilet skal komme ud over disken så vi altid har glade og tilfredse kunder.
Køb af rettighed: 
50.000
Lokaleanskaffelse: 
De fleste laver mad i bilen og bruger en lagerplads til tørvarer, ekstra køl og frysekapacitet. Omkostning varierer og drøftes nærmere.
Indretning, lager, biler mv.: 
1000
Inventar: 
Lagerinventar kan variere- 10-14.000
Andet: 
Der er driftsomkostninger som indgår i budgetskabelon. Eksempelvis Regnskabslicens economic, Esmiley, erhvervsforsikring
Løbende franchise royalty: 
Aftales nærmere
Nødvendig egenkapital: 
0 - 100.000 kr.

Virksomhedsoplysninger:
Tasty Town ApS
Ved Møllen 3
2970 Hørsholm
Danmark

CVR:
http://www.tastytown.dk

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.