Wrapchamp | Franchisehub

Wrapchamp

Wrapchamp

Om Wrapchamp:
Virksomhedsbeskrivelse: 
WrapChamp er kæden til bildekoration og bilindpakning, der er etableret i Europa.
 
De tilbyder carwrap via certificerede applikatorer/montører og studier/montagehaller af høj kvalitet. Hos os får kunden en komplet leverandør fra design til komplet montering af carwrap på alle køretøjer.
 
WrapChamps ambition er at være de dygtigste agtører i branchen, og at alle dele af vores forretning er gennemsyret af profession.
Vi har i øjeblikket godt etableret i Sverige og Norge og søger nu dygtige samarbejdspartnere for nye markeder.
Vi søger en person, der ønsker at udvide med WrapChamp som Master Franchisetager i Danmark.

Beskrivelse af koncept

Særlige styrker ved en WrapChamp Master Franchise

 • Forretningsmodel - Vores gennemprøvede forretningsmodel og forretningssystem er baseret på over 10 års erfaring. WrapChamp arbejder i seks forretningsområder - Businesswrap, Detailwrap, Fullwrap, Fleetwrap, Sunwrap og PPF. Vi arbejder tæt sammen med vores master franchise-partnere for at udvikle vores forretningsområder specifikt til det lokale marked.
 • Vores Studios - WrapChamps studios er lyse, friske og alt er 100 % designet til effektiv drift af høj kvalitet. Vores studier varierer fra 100 kvadratmeter til 150 kvadratmeter og alle studier har en port på mindst 3m i højden.
 • Materiale - Kvalitet er det vigtigste i kæden og derfor arbejder vi kun med de bedste materialer på markedet.
 • Lav opstart - Det er en lav investering og en hurtig etableringsrate for dette koncept. I Sverige voksede kæden med 15 enheder i sit første driftsår.
 • Royalty - Med en lav pris pr. enhed gør vi det nemt for Master Franchisetageren at tjene penge og vokse med deres forretning.
 • Support / Uddannelse - Som Master Franchisetager har du fuld opbakning vedrørende konceptet. Vores omfattende træning begynder samme dag som en Master Franchisetager kommer om bord og inkluderer indledende franchiseuddannelse i Master Franchisetagerens område.
 • Franchisetagers tilfredshed – Det sande mål for succes for alle franchisegivere er deres franchisetagers lykke. Når du tager dig tid til at tale med vores franchisetagere, vil du se, hvad der virkelig adskiller WrapChamp!

Her søger vi

Storkøbenhavn, Sjælland, Bornholm, Fyn, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Skåne

Fakta

Oprindelsesland: 
Sverige
Forretningsområde: 
Forretningsservice
Findes i følgende lande: 
Sverige og Norge
Etableringsår: 
2010
Antal kædeenheder total: 
16
Antal kædeenheder i hjemland: 
14

Detaljer

Det forventer vi os af dig: 

Master franchise - en mulighed der giver flere indkomstmuligheder

 • Eget WrapChamp Studio - På din egen pilotenhed, som du som master franchisetager skal drive, optjener du den genererede nettoindkomst.
 • Franchisegebyrer - Hver gang du sub-franchise et WrapChamp studie, optjener du franchisegebyret. Franchisegebyret fastsættes af master franchisetageren.
 • Månedlig royalty - Hver gang du etablerer et sub-franchise-studie i dit område, optjener du din andel af den løbende månedlige royalties.
 • Royalty fra leverandører - WrapChamp har aftalt leverandører, som masterfranchisetageren kan arbejde med. Disse leverandører refunderer en royalty til master franchisetager.
 • Som WrapChamp master franchisetager har du fra dag ét, over 10 års erfaring, et veldokumenteret koncept med et meget effektivt forretningssystem til daglig drift og kyndig support, der bakker dig op.
 • Som master franchisetager ejer du et eksklusivt område (Danmark), der giver dig mulighed for at modtage franchisegebyr fra franchisetagere, der etableres i området, såvel som løbende royalties fra franchisetagere, som du støtter i dit område.
 • Denne mulighed er for dig, der ønsker at vokse hurtigt og tage ansvar for at sikre kvaliteten af​​ brandet i den nuværende region.
Køb af rettighed: 
Entrance fee for master er 50.000€ - for enkelt franchisetager 5000€
Lokaleanskaffelse: 
Efter aftale
Indretning, lager, biler mv.: 
Efter aftale
Inventar: 
Aftales nærmere
Andet: 
Der er en samlet concept pakke der dækker opstart på 50.000€ pr enhed
Løbende franchise royalty: 
10% for franchisetager, master har en anden struktur
Nødvendig egenkapital: 
500.000 - 1.000.000 kr.
Ekstra information: 
Den gennemsnitlige omsætning pr franchiosetager er i dag 150.000€ med en margin på 69,4%
Investering pr enhed udgør 50-60.000€ og omfatter maskiner, udstyr og oplæring/uddannelse
Forventet tid fra investering/åbning til "break even" er typisk 2-4 måneder

Du kan få mere at vide på dette videolink

 

Virksomhedsoplysninger:
WrapChamp Sverige
Nygårdsvegen 19
781 70 Borlänge
Sverige

CVR:
https://wrapchamp.se/

Er du interesseret i at høre mere?

Indsend formularen og få mere information om ledige områder, konceptøkonomi, og hvordan du kvalificerer dig til vores franchise.