Disclaimer | Franchisehub

Disclaimer

Disclaimer

ChainIndex - Disclaimer - ansvarsfriskrivelse

Indholdet på websites i ChainIndex herunder - men ikke begrænset til - tekst, grafik, billedmateriale, informationer, oplysninger, anbefalinger, råd mv., der gives i artikler, fra brevkasser, i nyhedsbreve mv. er tænkt som generel information, og kan på ingen måde sidestilles med rådgivning, og ChainIndex kan ikke give garanti for indholdet af løfte og tilbud i de indrykkede annoncer.

Det pågældende indhold på websites er således af generel karakter og må ikke benyttes som- eller erstattes af personlig rådgivning og/eller behandling. Hvis du måtte have spørgsmål eller bekymringer, om f.eks. dit eget forretningsforhold, må du tage personligt kontakt til relevant fagperson. Ligeledes bør du læse al information fra annoncører og forfattere af faglige og informative indlæg grundigt igennem og tage personligt kontakt til rådgiver, før du disponerer på baggrund af den modtagene information eller det afgivne tilbud.

ChainIndex kan på ingen måde drages til ansvar for indholdet på websites og kan derfor heller ikke pålægges erstatning for skader, gener eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget som et resultat af brug og/eller misbrug af indholdet.

ChainIndex frasiger sig udtrykkeligt ethvert ansvar for brug af indhold.

Hjemmesiden og den ansvarlige redaktion kan ikke gøres ansvarlig, hverken for direkte eller indirekte økonomiske tab eller tab af data, der knytter sig til brug af indholdet på denne website, herunder tab som følge af driftsforstyrrelser og/eller lignende.

ChainIndex kan ikke drages til ansvar for skader mv. på hardware og/eller software, som opstår som følge af brug af websites.
 

Hjemmesiden indeholder links til andre websites, som ikke tilhører ChainIndex, hvorfor den ansvarlige redaktion ikke kan påtage sig ansvaret for indholdet af disse hjemmesider.

 

 

 

Få kædekontakt

En søgeprofil hos os er din genvej til danske og udenlandske franchisekæder.

Opret en profil nu på få minuter!

Opret SØGEPROFIL

Månedens mest besøgte annoncer

Hos Sunset Boulevard bliver du en del af en ren dansk fast food kæde med stærke, danske værdier,..
Vil du være en del af familien og morgendagens konfekturekoncept. Vi tilbyder distrikter i hele lan..
Grib chancen for at blive selvstendig og få din egen SUSHI DAILY sushi-stand i et Bilka varehus! S..
Vaca er et moderne takeaway koncept, med hurtige og lækre smagsoplevelser på den sunde og fingerne..
Laura Ashley søger franchisetager Har du lyst til at åbne Danmarks flotteste butik. Laura Ashley ..