​Pincho Nation åbner første restaurant i Jylland!

skaermbillede_2022-05-30_kl

Pincho Nation – det cirkusinspirerede restaurantkoncept – åbner til september en restaurant i Aalborg, og det er samtidig den første uden for København. I Pincho Nation ser man store muligheder for konceptet i hele Danmark, og det er planen, at konceptet skal være landsdækkende.
Til september åbner Pincho Nation en restaurant i Aalborg. Det er den tredje restaurant i Danmark. De to andre ligger i indre København og har klaret sig godt gennem pandemien. Konceptet appellerer bredt til folk, der ønsker en glad aften i byen, og til dem, der ønsker en hyggelig restaurantoplevelse med familier eller venner. Ligesom det er tilfældet i København, kommer restauranten i Aalborg til at ligge centralt, nemlig på hjørnet af Ved Stranden og Jomfru Ane Gade. I den kommende tid vil man fortsætte med at afsøge mulighederne for at åbne flere restauranter rundt om i Danmark.
”Vi har længe haft et stort ønske om at komme uden for København, og havde det ikke været for en vis pandemi, var det sket for længst. Aalborg er en fantastisk by med et godt restaurationsmiljø, som Pincho Nation passer godt ind i. Men der er stadig alt for mange af vores danske fans, der har alt for langt til en af vores restauranter, så arbejdet fortsætter med at finde nye steder, hvor vi kan byde indenfor,” siger Flemming Christophersen, CEO/Partner i Pincho Nation Danmark.

Målsætningen er klar:
Pincho Nation skal være landsdækkende med 20 restauranter. Det cirkus-inspirerede koncept har vist sit værd i både Danmark, Norge og Sverige, og hovedparten af de i alt 71 restauranter er drevet af franchisetagere. Derfor skal franchising også være med til at accelerere ekspansionen i Danmark.
”Vi har mange års erfaring med franchising i Sverige og en solid business case her i Danmark, der viser, at Pincho Nation er et attraktivt restaurationskoncept.
 
Hvis man er en ambitiøs restauratør eller en erfaren forretningsmand, der gerne vil prøve kræfter med konceptet skal man bare kontakte FranchiseHub ved Tom Skovbon – ts@franchisehub.dk eller mobil 20219900+
For yderligere information: https://franchisehub.dk/topnyhed/bliv-franchisetager-og-faa-en-god-oplevelse-der-glaeder

To top