Svensk restaurantkæde vil åbne 20 nye steder i Danmark

skaermbillede_2022-03-24_kl

Efter succes med to restauranter i København vil den svenske tapaskæde Pincho Nation nu være landsdækkende i Danmark: Planen er at åbne 20 restauranter “inden for en overskuelig årrække”, oplyser kæden.
Ekspansionsplanerne har været sat i stå af coronasituationen, men nu er Pincho Nation klar til at gå i gang. De første åbninger forventes at ske i år, med franchising som omdrejningspunkt.
Den første Pincho Nation-restaurant  København åbnede i marts 2018, og nummer to fulgte i november 2019. Det har hele tiden været tanken at åbne flere restauranter, og den første uden for København skulle have været åbnet i 2020, men pandemien satte det projekt på standby.
Nu har branchen været igennem to nedlukninger, og efter hver genåbning har kæden oplevet vækst i både antallet af gæster og i omsætning, oplyser Pincho Nation i en pressemeddelelse. I 2021 var der en vækst i omsætningen på 22 procent, og de to restauranter i København havde i alt 126.000 gæster.
Cirkusinspiration
– Vores app-baserede koncept og den anderledes og finurlige cirkus-inspirerede indretning i restauranterne har vist sit værd. Vi har vores helt egen plads i markedet, og vi er taknemmelige for og stolte over, at vi er kommet så stærkt igennem pandemien. Nu er det tid til at udvide Pincho Nation-familien og få nogle flere restauranter på danmarkskortet, siger Flemming Christophersen, der er direktør og partner i Pincho Nation Danmark.
Kæden har p.t. 71 restauranter i Norden, deraf 64 i Sverige. I Sverige har ekspansionen været drevet af franchising, med overskudsgrader på fem-syv procent over branchegennemsnittet som trækplaster. Og franchising er også nøglen til vækst i Danmark med fokus på de større byer, konstaterer Flemming Christophersen.
Pincho Nation samarbejder med FranchiseHub om rekruttering af franchisetagere, som kan konstatere at der er en solid interesse for at blive franchisetager i Pincho Nation.

To top