Attraktiv mulighed på Sjælland og i det Nordjydske | Franchisehub

Attraktiv mulighed på Sjælland og i det Nordjydske

Attraktiv mulighed på Sjælland og i det Nordjydske

Publiceret: Tirsdag d. 01. december 2020
Multi-unit franchisetager til Sjælland og Nordjylland
Sunset Boulevard er en danskejet restaurantkæde med mere end 45 restauranter fordelt i Danmark, herunder en på Grønland og en på Færøerne.
 
Forretningen er i kraftig vækst og søger i den forbindelse nye multi-unit-franchisetagere til at investere i og drifte en række eksisterende, men også nye, restauranter.
 
Kæden er lige nu i en positiv og meget spændende udvikling, der omfatter både forretningsmæssig udvidelse, men også fornyelse og styrkelse af konceptets fokus på den nordiske stil og tone, med alt hvad det indebærer af design, indretning, interiør og arkitektur. Dine restauranter vil naturligvis også være omfattet heraf.
 
Som franchisetager får du ikke alene andel i et veletableret koncept, men bliver også en del af en voksende gruppe af dygtige franchisetagere, alle med hver deres stærke medarbejderstab, ambition, mål og vision. Du vil desuden få mulighed for at sætte dit eget unikke præg på forretningen og på de mange sideløbende projekter, som hele tiden udvikles og etableres i takt med kædens generelle udvikling.
 
Lige nu er vi specielt på udkig efter en Multi-unit franchisetager til 3 Sunset Boulevard restauranter i det Nordjyske - 2 eksisterende og en restaurant under opførelse, som åbner i foråret 2022. En spændende investering med store muligheder for værdiskabelse.
 
Vil du vide mere? Så kontakt tom Skovbon på 20219900 eler ts@franchisehub.dk

Kommentarer

Topnyheder

Mandag d. 12. juli 2021
For dig med forretningssans og et godt netværk
Mandag d. 21. juni 2021
MAIL BOXES ETC har allerede en velfungerende franchiseforretning på Østerbro og vi søger nu en master for hele Danmark
Mandag d. 31. maj 2021
SUSHI SUCCESSEN FORTSETTER
Tirsdag d. 09. februar 2021
Du har nu mulighed for at blive franchisetager verdens største kæde af fotogallerier - Yellowkorner.
Torsdag d. 11. juli 2019
Vi ekspanderer - Grib chancen og bliv selvstendig - få din helt egen sushi stand midt i et BILKA varehus. SUSHI DAILY er Europas største sushikæde med 700...

Sider