Banebrydende flisekoncept rykker ind i Danmark | Franchisehub

Banebrydende flisekoncept rykker ind i Danmark

Banebrydende flisekoncept rykker ind i Danmark

Publiceret: Mandag d. 27. maj 2013
Et nyt og spændende rengøringskoncept til rens, restaurering og vedligeholdelse af hårde gulve rykker ind i Danmark. Chem-Dry Nordic er nemlig klar til at introducere deres Klinker & Fliser service i hele Skandinavien. Det betyder også, at den verdensomspændende rengøringsvirksomhed for første gang i ti år søger nye franchisetagere i hele Norden.

Chem-Dry Nordic-direktør Thomas Hanke er meget begejstret for det nye koncept, som efter et halvt års testfase nu er klar til at komme ud til forbrugerne.
 
– Dette koncept er helt anderledes end den typiske behandling af klinker og fliser. Vi bruger ingen slibemidler, men i stedet er det 'ren' rengøring.  Det betyder, at vi kan rense og restaurere langt de fleste gulve uden at skære fuger op eller bruge en diamamantsliber eller lignende, udtaler direktøren.
 
Ifølge Thomas Hanke vil det give en tidsbesparelse, som kommer kunderne til gode.
 
– Det er klart, at det bliver billigere for kunden, når man kan springe en meget tidskrævende fase over. Vi forventer, at det i hvert fald bliver 50-65 procent billigere at få renset fliser eller klinker på denne måde. Så det er bestemt et konkurrencedygtigt koncept, fortæller han og uddyber:
 
– Og ofte er alternativet jo at få skiftet fliserne. Vi lavede en test på et konferencecenter i Nordsjælland, hvor det lykkedes at rense fliserne i badeværelserne, så de var så gode som nye. Ejeren fortalte bagefter, at vi nok har sparet hende for en udgift på omkring 80.000 kroner pr. badeværelse, siger Thomas Hanke entusiastisk.
 
Gode franchisemuligheder
 
Det nye koncept betyder også, at Chem-Dry for første gang i ti år søger nye franchisetagere i Danmark. Med andre ord er der altså gode muligheder for dem, som går med drømmen om at blive selvstændig, men måske ikke har så meget startkapital på bankbogen.
 
– Det koster omkring 300.000 kroner at blive en del af konceptet, men vi har nogle forskellige finansieringsmuligheder, så vi kan hjælpe med at finansiere helt eller delvist, fortælller Thomas Hanke. For ham er det vigtigste ikke, at en kommende franchisetager har erfaring fra rengøringsbranchen eller som selvstændig, men i stedet at ’drivet’ er der.
 
– Vi kigger efter folk med kommerciel logik, altså nogen som kan sælge og promovere og har lyst til at yde en god service. Vi kan lære folk alt om det tekniske, men den rette indstilling til dét at være selvstændig bliver de nødt til selv at komme med, siger han.
 
Chem-Dry har siden starten i 1977 i USA vokset sig til over 4000 forretninger på verdensplan. Kæden har de seneste år fokuseret meget på at blive ’grønnere’. Således er alt  kædens basisrengøring i dag miljøvenligt.

Kommentarer

Topnyheder

Tirsdag d. 01. december 2020
Vi har allerede skaffet franchisetagere til SunSet i syd og øst, og nu er der muligheder i nord!
Tirsdag d. 17. november 2020
Sjölin leder efter dedikerede franchisetagere til Aalborg og Herning, der har lyst og mod til at sælge Nordens bedste skræddersyede jakkesæt og skjorter til den...
Torsdag d. 05. november 2020
Ingen sved, ingen bruser. Hurtigt og let!
Mandag d. 12. oktober 2020
Invester 4 timer pr uge og 200.000 i startkapital - Få etableringshjælp og et forventet overskud på over 300.000
Onsdag d. 06. november 2019
Man kan kun blive fristet - lækkersulten på den gode måde

Sider