Et menukort efter danskernes smag | Franchisehub

Et menukort efter danskernes smag

Et menukort efter danskernes smag

Publiceret: Søndag d. 11. august 2013
Jyderne vil have bacon, sjællænderne foretrækker salat og pommes frites, og fynboerne elsker den klassiske Big Mac. Når det kommer til McDonald’s menukort, har danskerne klare favoritter – men med tiden kan smag og præferencer ændre sig. Derfor udvikler og udvider McDonald’s hele tiden sit menukort. Nu kan danskerne fx vælge en salat til deres menu, nye grovboller og grove wraps.

Denne sommer får danskerne endnu mere at vælge imellem hos de 86 McDonald’s restauranter landet over. Hele 65 % af danskerne foretrækker nemlig fuldkorn frem for lysere brødtyper, og derfor er McDonald’s nu klar med en ny serie af grove og grønne alternativer på menukortet.
 
”Når næsten to ud af tre danskere foretrækker fuldkornsbrød, så skal man selvfølgelig også kunne vælge det hos os, når man bestiller en burger eller en wrap. Vi introducerede grovboller i de danske restauranter i 2011. Siden har vi forsøgt at finde frem til den helt rigtige grovbolle, der giver den gode smag af burger, som danskerne forventer,” siger Sara Helweg-Larsen, kommunikationsdirektør hos McDonald’s Danmark.
 
Alle nyheder på menukortet er blevet til på baggrund af analyser af danskernes smag og præferencer. Og én ting er danskerne enige om: Cheeseburgers er et hit! Men derudover har danskerne mange forskellige favoritter. I Jylland skal der bacon til bøffen, på Fyn er én bøf bare ikke nok, og sjællænderne er glade for salater og wraps. Nye salgstal fra McDonald’s understreger, at et bredt sortiment er det, der passer danskerne bedst. Og netop derfor udvikler og udvider McDonald’s hele tiden sit menukort sammen med danskere fra hele landet, så der er endnu mere at vælge imellem.
 
”Mange forskellige danskere besøger vores restauranter hver dag, og vi vil derfor gerne have noget for enhver smag. Ligegyldigt hvor du er fra i landet, og om du skal have et større eller mindre måltid, så skal du kunne vælge det, du har lyst til, og som passer til dig. Samtidig vil vi gerne inspirere danskerne til at prøve noget nyt, men valget er op til vores gæster, for det er i sidste ende dem, der bestemmer, hvad der er successer på vores menukort,” siger Sara Helweg-Larsen.
 
McDonald’s har netop lanceret en ny grovbolle til klassikerne GrovFeast og GrovChicken, en grovbolle til burgeren Big Tasty Bacon, tre nye fuldkornswraps, en ny sommer salat og endelig en salat, så man kan vælge mellem pommes frites, gulerødder eller salat som tilbehør til sin menu.
 
Salgstal for 2012 fordelt på regioner:

    •    Nordjyderne spiser flest is.
    •    Midt-, øst- og vestjyderne foretrækker Big Tasty Bacon.
    •    En klassisk Big Mac er sønderjydernes favorit.
    •    På Fyn langes der også flest Big Macs over disken, og så er fynboerne vilde med gulerødder som snacktilbehør.
    •    Sjællænderne er mere grove og grønne end gennemsnittet. Her sælges nemlig flest salater, wraps og McChicken.
    •    Pommes frites flyver også oftest over disken i København.
    •    Cheeseburgeren er danskernes ubetingede favorit. Den storsælger over hele landet, og går især som varmt brød på hovedbanen i København og banegårdene i Aarhus og Odense.

Kommentarer

Topnyheder

Mandag d. 12. juli 2021
For dig med forretningssans og et godt netværk
Mandag d. 21. juni 2021
MAIL BOXES ETC har allerede en velfungerende franchiseforretning på Østerbro og vi søger nu en master for hele Danmark
Mandag d. 31. maj 2021
SUSHI SUCCESSEN FORTSETTER
Tirsdag d. 09. februar 2021
Du har nu mulighed for at blive franchisetager verdens største kæde af fotogallerier - Yellowkorner.
Tirsdag d. 01. december 2020
Multi-unit franchisetager til Sjælland og Nordjylland

Sider