Flyvende franchise Road-show til København | Franchisehub

Flyvende franchise Road-show til København

Flyvende franchise Road-show til København

Publiceret: Fredag d. 11. oktober 2013
Internationale franchisegivere præsenterer deres koncepter

Det er franchisenetværket Franchise Pool International (FPI) der har inviteret internationale
franchisegivere på et flyvende Road-show til 6 europæiske storbyer med København som
rosinen i pølseenden.
 
Den 9. november afholder Franchise Consult som skandinavisk partner i FPI i samarbejde med det kendte advokatfirma Gorrissen Federspiel og franchiseportalen ChainIndex en informationsdag for danske investorer. Investorerne vil møde koncepter fra USA, Spanien, Tyskland og England, og der præsenteres koncepter indenfor fast food, personlig pleje, B2B sikkerhed, café m. bake off, undervisning og mode og vil med franchisegiverne til stede personligt kunne få de informationer, som er relevante.
 
Det er anden gang, at PFI gennemfører en uges flyvende Road-show til europæiske storbyer, men det er første gang, at eventen også foregår i København. Indehaveren af Franchise Consult, Toke Allentoft udtaler, at der lige nu kan konstateres en stigene interesse for at etablere sig med  franchising efter en række år, hvor interessen for ekspansion i dansk franchising har været stort set ikke eksisterende.
 
”Der er på franchiseportalen ChainIndex stor fast søgning fra hele landet på muligheden for at blive franchisetager”, siger Toke Allentoft og fortsætter: ” Og det er opsigtsvækkende, synes jeg, at en pæn del af de kommende iværksættere er i besiddelse af en kapital, der er tilstrækkelig til både at erhverve rettighederne til en master franchise koncept og til at gennemføre en testfase før ekspansion med franchisetagere, så vi forventer og en givende franchise event for alle deltagere”
 
På eventen vil Gorrissen Federspiel give de danske investorer og de internationale franchisegivere nødvendig viden om, hvilke juridiske rammer, der gælder for franchising i Danmark. Mødet finder sted hos advokatfirmaet, der med sit kontor på Rådhuspladsen gør det nemt for de besøgende investorer, der kommer fra hele landet og for franchisegivere, der kommer flyvende direkte fra Antwerpen efter hele ugen at have været på farten. 
 
Arrangørerne forventer, at arrangementet, der målrettet informerer om master franchising, kan være med til at sætte franchising på dagsordenen, når der tales iværksættelse, for netop franchising udmærker sig ved at øge iværksættelsen oven i købet i et trygt miljø, hvor franchisetager og master franchisetager, entrerer med et afprøvet koncept og en moder organisation, der yder service og forretningsmæssigt vejledning. 

Klik her for link til tilmelding

 

Kommentarer

Topnyheder

Tirsdag d. 01. december 2020
Vi har allerede skaffet franchisetagere til SunSet i syd og øst, og nu er der muligheder i nord!
Tirsdag d. 17. november 2020
Sjölin leder efter dedikerede franchisetagere til Aalborg og Herning, der har lyst og mod til at sælge Nordens bedste skræddersyede jakkesæt og skjorter til den...
Torsdag d. 05. november 2020
Ingen sved, ingen bruser. Hurtigt og let!
Mandag d. 12. oktober 2020
Invester 4 timer pr uge og 200.000 i startkapital - Få etableringshjælp og et forventet overskud på over 300.000
Onsdag d. 06. november 2019
Man kan kun blive fristet - lækkersulten på den gode måde

Sider