Unik oplevelse der skaber glæde, venskaber og et bedre helbred | Franchisehub

Unik oplevelse der skaber glæde, venskaber og et bedre helbred

Unik oplevelse der skaber glæde, venskaber og et bedre helbred

Publiceret: Mandag d. 25. april 2022
Nu kommer muligheden til Danmark.
SuperPark er et veletableret finsk/internationalt brand med en stadig mere global tilstedeværelse.
Med ydmyge finske rødder og stolte globale drømme er SuperPark en menneskecentreret virksomhed med et dybt og vigtigt formål – at skabe glæde og venskab kombineret med et bedre helbred.

SuperPark er en entertainer. De leverer en unik oplevelse af glædelig leg, der begejstrer og forener mennesker over hele verden - uanset deres alder eller konditionsniveau. De ønsker, at deres kunder skal tage vare på glæden, mens vi arbejder med forskning og udvikling – for at tjene verden endnu bedre.

Manden bag SuperPark – Taneli Sutinen fik et øjebliks inspiration, da han så sin datter lege på en lille indendørs legeplads for børn. Da han prøvede at slappe af over en avis og en doughnut, kunne han tilsyneladende ikke tage en pause. Hans datter insisterede på, at han skulle lege med hende. Da han prøvede at navigere rundt i de små børns aktiviteter med sin datter, tænkte han ved sig selv: "Der må være en bedre måde..." Det var i dette øjeblik, ideen om SuperPark blev født.

Nu nogle år senere fik SuperPark 8 nationalparker og er etableret i 4 asiatiske lande - med henblik på en kraftig ekspansion, dvs. i Kina for de næste år.

Parallelt med denne udvikling er det nu besluttet også at styrke deres tilstedeværelse på de nære europæiske markeder, hvorfor SuperPark gennem sin finske partner i FPI har indgået en aftale om yderligere ekspansion.

Kommentarer

Topnyheder

Onsdag d. 20. april 2022
Vi søger master franchisetager til Danmark eller single franchisetager til enkeltbyer
Fredag d. 25. februar 2022
Vi søger energisk person der gerne vil være selvstændig i Storkøbenhavn med egen foodtruck
Tirsdag d. 22. februar 2022
Et socialt mødested. Et Cirkus. En App-restaurant med funny drinks og små lækre retter fra hele verden
Torsdag d. 30. december 2021
Hvis du elsker italiensk mad, begrænset arbejdstid og ønsker hjælp til at komme i gang med et stærkt og velfungerende koncept, så har du nu muligheden.