Vil du være selvstendig så er dette en fantastisk mulighed | Franchisehub

Vil du være selvstendig så er dette en fantastisk mulighed

Vil du være selvstendig så er dette en fantastisk mulighed

Publiceret: Torsdag d. 23. januar 2020
Vi søger franchisetagere til nyt og spændende, franchisekoncept indenfor fastfood og take away, der har bevist sit potentiale ved etableringen i Århus for over 3 år siden.
Konceptet er til de mange tusinde danskere, der hvert år beslutter sig for at spise mere grønt, mindre kød og starte på et økologisk fokus. For de mangler et sted, hvor maden ikke bare smager af “kedelige grøntsager”, hvor alle grøntsagerne er rå, og smagen er vandet og uinteressant. De mangler et sted, der kan vise dem vejen, hvor man leger med maden, udfordrer sanserne og får en gastronomisk oplevelse, i det “grønne” univers. En WoaW oplevelse med grøntsager – det er hvad Green Neighbour tilbyder.
 
Konceptet kræver begrænset investering og ikke nødvendigvis brancheerfaring. Du kommer måske fra tøjbranchen eller har arbejdet med salg. Det vigtigste er at du er seriøs, ønsker at drive din egen forretning og har interesse for at dine kunder har det godt med hvad vi tilbyder.

Kommentarer

Topnyheder

Onsdag d. 12. februar 2020
Konceptet der forventes at revolutionere massage branchen - tilbydes nu i Danmark. Hvis du har ambitioner om at etablere egen virksomhed har du nu samtidig...
Fredag d. 20. december 2019
En unique mulighed for spændende masterfranchise.
Tirsdag d. 29. oktober 2019
Veldokumenteret og innovativt franchisekoncept indenfor kosmetik og hudpleje kommer nu til Skandinavien. Der er allerede åbnet en i Oslo med meget stor succes.
Torsdag d. 03. oktober 2019
Sunset Boulevard sælger egne restauranter fra og åbner samtidig nye der hvor der er muligheder i markedet.
Torsdag d. 11. juli 2019
Vi ekspanderer - Grib chancen og bliv selvstendig - få din helt egen sushi stand midt i et BILKA varehus. SUSHI DAILY er Europas største sushikæde med 700...

Sider