1. I forbindelse med oprettelsen af din profil hos ChainIndex vil de oplysninger du afgiver til ChainIndex blive registreret og behandlet af ChainIndex, og ChainIndex vil efterfølgende tilgængeliggøre disse oplysninger via ChainIndex’ database samt eventuelt videresende oplysningerne til en eller flere af potentielle franchisegivere.

2. De oplysninger der behandles, og eventuelt videregives, er alle de oplysninger du afgiver til ChainIndex, herunder oplysninger om navn, bopæl, aldersgruppe, foretrukne etableringssteder, branchepræferencer, tidsperspektiver for opstart, disponibel egenkapital, mulighed for at låne yderligere kapital, civil status, nuværende beskæftigelse, tidligere erhvervserfaring og uddannelse samt de oplysninger ChainIndex derudover måtte modtage som led i oprettelsen af din profil.

3. Formålet med behandlingen og videregivelsen af dine personoplysninger er, at muliggøre kontakt mellem dig som bruger og de tilmeldte franchisegivere, samt for at kunne markedsføre ChainIndex’ database overfor nye potentielle brugere og franchisegivere.

4. Via din profil hos ChainIndex har du til enhver tid adgang til se de oplysninger, der er registreret om dig, samt til at ændre i disse.

5. ChainIndex I/S, Hasselvej 16, 8500 Grenaa, er dataansvarlig i relation til ovennævnte behandling og videregivelse af dine personoplysninger.

6. Ved at sætte kryds i de almene betingelser giver du samtykke til, at ChainIndex må behandle dine personoplysninger i forhold til de ovenfor anførte formål, og at ChainIndex i den forbindelse må tilgængeliggøre oplysningerne for omverdenen i sin database samt videregive oplysningerne til potentielle franchisegivere.

To top