Om FranchiseHub

​Hvem vi er
FranchiseHub er ledende indenfor udvikling og rekruttering indenfor franchise. Vi er den eneste danske franchiseportal og det førende firma i formidling af kontakt mellem mennesker der har ønske om at blive selvstædig og kæder, der har behov for at rekruttere kompetente personer, der gerne vil have foden under eget bord, uden at stå helt alene.

FranchiseHub-arbejder inden for 3 områder:

  • Rådgivning og udvikling af nye og eksisterende franchisekoncepter
  • Internationalisering – Vækst gennem eksport – hvor vi hjælper skandinaviske mærker med internationalisering og hjælper med at finde kvalificerede masterfranchisetagere og franchisetagere uden for Skandinavien. Til dette bruger vi vores aktive medlemskab i Franchise Pool International som er repræsenteret i 45 lande. https://franchiseinternational.net/
  • Rekruttering på det danske og norske marked – at finde det rigtige match, uanset om det er en masterfranchise, single eller multi-unit franchisetagere. Til dette har vi i Danmark vores hjemmeside, www.franchisehub.dk – det eneste websted for franchiserekruttering i Danmark.

FranchiseHub er en netværksvirksomhed som skaber resultater blandt andet igennem vores netværk. Her kan du læse mere om nogle af vores netværk

Tom Skovbon, der er direktør for FranciseHub, har en lang og solid erfaring fra stærke danske og internationale virksomheder indenfor detailhandel og forretningsservice. Særlig erfaring indenfor strategisk ledelse og forretningsudvikling – specielt indenfor franchise og kædeledelse.  CV Tom Erling Skovbon – 2022

 

Vision
FranchiseHub udvikler virksomhedens potentiale ved at matche kandidaters ønsker med kæders behov og gør det muligt for personer at vælge en fremtid som selvstændig inden for kæder og franchise.

Mission
FranchiseHub anvender franchising som værktøj til at videreudvikle virksomhederne samt oplyser og rådgiver personer, der har en drøm om at være selvstændig, om de unikke muligheder, som franchise og kæder tilbyder. Vi matcher disse personers ønsker med kæders behov for nye partnere i Danmark.

Etik
FranchiseHub ønsker at være portal for information af høj, professionel lødighed, og forbeholder sig ret til at afvise indhold, der ikke opfylder almindelig anvendt moral og etik ved udveksling af information i forbindelse med indgåelse af kædesamarbejde.


To top