Rekruttering

I FranchiseHub hjælper vi med at finde det rigtige match, uanset om det er en area developer, master, single eller multi-unit franchisetager I søger. Til dette har vi vores hjemmeside, www.franchisehub.dk det eneste websted for franchise-rekruttering i Danmark.

  • I en gennemsnitlig måned har vi 30.000 besøgende og omkring 30-100 konkrete anmodninger fra potentielle franchisetagere om forespørgsler på annoncerede franchisekoncepter.
  • Vi har ca. 2700 interessenter i vores database og udsender nyhedsbreve ca. hver anden måned.

I vores search anvender vi ud over vores egne medier og vores netværk, LinkedIn, Facebook og traditionelle medier efter behov.

FranchiseHub har stor erfaring med at finde, tiltrække og udvælge personligheder, der passer som franchisetagere og master franchisetagere. Efter at have udviklet mange af franchisekoncepter og rekrutteret franchisetagere i årevis, ved vi, hvilken personlighed og erfaring der kræves for at få succes i en franchisekæde.

For langt de fleste franchisekæder handler rekruttering af franchisetagere lige så meget om at sælge en forretningsidé, som det handler om tal og facts. Baseret på vores og vores klients erfaring er det mange gange nemmere for FranchiseHub – som en “neutral” part – at sælge vores klients franchisekoncept, end det er for dem selv.

Vores kendskab til franchise gør os også unikke som rekrutteringspartner. Vi kan fortælle interessenterne på en troværdig og objektiv måde om fordele og ulemper ved franchise som forretningsform, samtidig med at vi kan vejlede om forskellige udfordringer.

Rekruttering af franchisekandidater er en kompleks og tidskrævende proces der kræver erfaring. Derfor har vi med mange af vores kunder, et længerevarende samarbejde, for at sikre en fast tilgang af kvalificerede kandidater.

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse af mulighederne.

To top