Udvikling af franchisekoncept

Skal vi styrke og udvikle jeres brand sammen?

Vi hjælper virksomheder med et stærkt koncept, der har bevist deres eksistensberettigelse og har et potentiale til at udvikle et franchisekoncept der kan danne grundlag for videre ekspansion. Det er godt at vide, at franchise er lige så velegnet til BtB som BtC indenfor nærmest alle tænkelige brancher.

Sammen udvikler vi et franchisekoncept og en franchisestrategi, som sammen med en manual og en kontrakt er nogle af de vigtige værktøjer der skal på plads inden vi går i gang med at rekruttere franchisekandidater.

Vi hjælper eksisterende franchisekoncepter med at videreudvikle, opdatere og markedstilpasse deres koncept til next step. Nogle af vores kunder ønsker også at bruge franchise til at konvertere eller sælge egne enheder til franchisetagere. Princippet er det samme, og du skal forberede og gennemføre de samme ting, som hvis du skulle bruge franchising til vækst og udvikling.

Vi er sparringspartner for franchisegiver i daglige udfordringer, men hjælper selvfølgelig også franchisetagere med råd og vejledning.

Vi hjælper franchisegiver i alle faser af deres livscyklus, fra opstart til global ekspansion

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse af mulighederne. Se også eksempler og cases fra nogle af vores kunder

To top