Find rådgiverPRÆCISER SØGNINGEN

  • Type af rådgivning

Bech-Bruun

Bech-Bruun er en markedsorienteret og specialiseret advokatvirksomhed, der servicerer et stort udsnit af dansk erhvervsliv, den offentlige sektor og globale virksomheder med en bred vifte af ydelser. Med knap 600 erfarne og specialiserede medarbejdere er Bech-Bruun en af landets førende full-service advokatvirksomheder.

Som virksomhed i en evigt foranderlig verden er der brug for en ny måde at tænke og navigere på. Der opstår hele tiden nye udfordringer, men også nye muligheder. At finde de rigtige løsninger for jer kræver et skarpt blik for detaljen, men i høj grad også evnen til at forstå, hvor I kommer fra, og hvor I gerne vil hen. Mest af alt kræver det samarbejde. Det får I hos Bech-Bruun.

Mere info

Bisgaard+

Ledelses- og forretningsudvikling
Booster organisationer og forretninger.
Executive coaching & sparring.
Rekruttering og selection
#bæredygtighed #digital

Mere info

EDC Erhverv

Vi hjælper med at finde dine lokaler
Vi er landsdækkende og hjælper med sparring og rådgivning om at etablere og finde de helt rigtige lokaler til dig og din virksomhed. Så skal du sælge, værdiansætte ejendommen til dit regnskab, afstå dine lokaler eller finde nyt, så er vi de helt rette til at hjælpe.

 

 

 

Mere info

Visma dinero

Med Dinero som din regnskabspartner slipper du for bogføringsbøvl og forkerte moms- og skattetal. Du kan nemt bogføre med få klik, selvom du ikke kender moms- og bogføringsreglerne – og mange processer er automatiserede, så du får frigivet værdifuld tid til at fokusere på virksomhedens kerneprodukt. Med Dinero Pro får du bl.a. support 8-23 året rundt, bilag i skyen, automatisk bankafstemning, bogføringsskabeloner, ubegrænsede posteringer og meget, meget mere.

Mere info

PWC

I PwC arbejder vi som det førende revisions-, rådgivnings- og skattehus i Danmark for at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger.

Mere info

Baker Tilly

Baker Tilly i vil være ejerledede virksomheder i Danmarks foretrukne rådgiver!

I Baker Tilly har vi det overordnede mål at give dig som kunde en bredere og bedre rådgivning, end du vil kunne få andre steder.

Vi leverer kvalitet til tiden, og vores ydelser går et spadestik dybere end blot at foretage en revision.

I vores rådgivning tager vi udgangspunkt i netop dine ønsker og indarbejder din situation i vores ligninger, når vi skal rådgive dig i forhold til dine ønsker for fremtiden.

Vores mål er at vide, hvor du gerne vil hen, hvad du godt kunne tænke dig, og hvornår det skal ske. I vores rådgivning kommer vi således hele vejen rundt, så du både på kort og på lang sigt får en optimal løsning med afsæt i dine konkrete ønsker og muligheder.

Mere info

Beierholm

Hos Beierholm er vi specialister i værdiskabende revision og økonomisk rådgivning for kædeforretninger og franchisekoncepter. Vi sikrer dig som franchisetager eller på kædekontoret, at der er et ensartet grundlag for rapportering. Hermed opnås grundlag for benchmark mellem forretningerne inden for og uden for kæden.

Mere info

Penta Advokater

Penta Advokater rådgiver både franchisetagere og franchisegivere i forbindelse med franchiseaftaler, herunder hvorledes et franchisekoncept kan beskrives med en klar og gennemarbejdet franchisekontrakt.

Mere info

Make My Strategy

MakeMyStrategy™ er et velfungerende digitalt strategiværktøj og strategi datarum baseret på praktisk erfaring med strategiarbejde i mindre og mellemstore virksomheder.

MakeMyStrategy™ er et professionelt cloudbaseret software-as-s-service værktøj, som gør det LET og ENKELT for alle virksomheder at arbejde med strategi – lige fra at udarbejde en overskuelig og professionel strategiplan med en konkret handlingsplan til at samle virksomhedens forskellige strategimaterialer til en koordineret fælles handlingsplan.
MakeMyStrategy™ sikrer at snuden holdes i sporet og du som virksomhed ikke behøver at bekymre dig om hvordan du skal planlægge strategiarbejdet, hvilke strategiske emner du skal omkring, dokumentation og sporbarhed af arbejdet – det klarer værktøjet for dig. Du skal forholde dig til din virksomhed og kvalificere dine svar – så sørger MakeMyStrategy™ for resten. Med MakeMyStrategy™ får du en løsning som er testet af og som virker!
Læs mere her: https://makemystrategy.com/

Mere info

The Obvious Choice

Netværk af specialister i hotel- restaurant-, og oplevelsesbranchen
FranchiseHub er fuldgyldig partner i TOC ’The Obvious Choice’; det unikke tilbud til dig og din restaurant/cafe, hotel eller event, der er træt af at stå alene med alle de svære beslutninger, og drømmer om overskud og at udvide forretningen. TOC er din adgang til support på de poster, hvor du ikke selv er stærk.  I TOC  får du adgang til en bred vifte af fag-specialister der er klar til at hjælpe der hvor du har behov. Vi går hurtigt fra ord til handling med vores unikke løsninger, som vi udfører effektivt og inden for de aftalte rammer. Vi vil have ægte interesse i din virksomhed og vi tager løbende initiativ til forslag om forbedringer; enkel kommunikation fordi vi er meget nemme at have med at gøre.  https://the-oc.dk/

Mere info

Retail Knowledge

Hos Retail Knowledge har vi alle en baggrund fra detailbranchen.
Alt hvad vi foretager os tager udgangspunkt i at forbedre og effektivisere vore kunders forretning og dermed øge deres indtjening

Mere info

Plesner advokatfirma

Det juridiske fundament for en franchise er en franchiseaftale, som bør indeholde en detaljeret og præcis beskrivelse af retsforholdet mellem franchisegiver og franchisetager, eksempelvis vedrørende vederlaget, de immaterielle rettigheder og retsstillingen ved ophør af franchisetagerens forretning.

Ved udarbejdelsen af aftalen bør det haves for øje, at den både udgør den civilretlige regulering af parternes forhold og et styringsredskab for franchisegiver i forbindelse med at sikre, at forretningskonceptet udnyttes og udvikles optimalt. En grundig forundersøgelse af potentielle franchisetagere sammenholdt med forretningskonceptet er, efter vores erfaring, en afgørende forudsætning for succes.

Plesner har gennem en årrække bistået danske og internationale virksomheder med at udarbejde og revidere franchiseaftaler og har derigennem opbygget en særlig erfaring og viden, der gør os i stand til at rådgive om alle tænkelige problemstillinger ved indgåelse, revidering og ophør af franchiseaftaler samt om de tvister, som aftalerne måtte give anledning til.

Plesner er anerkendt som et af de førende full-service advokatfirmaer i Danmark. Med ca. 400 ansatte, hvoraf 250 er juridiske medarbejdere, kan vi løfte de største og mest komplekse juridiske opgaver.

Vores mål er at skabe størst mulig værdi for vores klienters forretning gennem fokuseret og proaktiv rådgivning, konstant udvikling af vores kompetencer og et højt serviceniveau.

Vi dækker alle væsentlige erhvervsretlige områder og opnår til stadighed branchens højeste ratings. Vores specialister er blandt de absolut bedste på hver deres felt og varetager danske og internationale klienters interesser i Danmark og udlandet.

Mere info

FranchiseHub

FranchiseHub arbejder også med udvikling af Franchisekoncepter indenfor alle brancher – hvor vi som sparringspartner i tæt samarbejde med kunden, sikrer kvalitet og et velfungerende franchisekoncept. Vi arbejder også med internationalisering og hjælper danske virksomheder med vækst på nye markeder og finder franchise og masterfranchistagere i samarbejde med vores kollegaer i Franchise Pool International som arbejder i 45 lande.

FranchiseHub samler udbuddet af franchisetilbud i Danmark.

Mere info

Aumento Advokater

Paul Neale er advokat med møderet for Højesteret og driver advokatforretning som deltager iAdvokatfirmaet Aumento, København.

Han har i mange år arbejdet med alle aspekter af franchising og anden kædedrift og er medlem af EuroFranchise Lawyers – EFL, der er et netværk af europæiske advokater med speciale i franchising.

Paul Neale holder foredrag og skriver artikler om franchising og har været medforfatter af flere bøger om emnet. Han er anerkendt af Who’s Who Legal indenfor franchising.

Paul Neale er mangeårigt medlem af bestyrelsen for Dansk Franchise Forening og er i forbindelse med sammenlægningen til Danske Kæder antaget som kommitteret til dennes bestyrelse.

 

Mere info

Gorrissen Federspiel

Gorrissen Federspiel har i mange år været blandt de førende erhvervsadvokatvirksomheder i Danmark med stærke og mangeårige internationale relationer. Denne position er resultatet af kontinuerlig dedikation til kvalitet og forståelse af vore klienters behov. I årenes løb har vi bistået vore klienter i forbindelse med mange af de største og mest krævende virksomhedsoverdragelser i Danmark og vore partnere har procederet i nogle af de senere års mest omtalte og væsentligste retssager. Vort mål er at yde rådgivning på højeste faglige og etiske niveau tilpasset klientens situation og behov. Vi vil være tilgængelige, når vore klienter har brug for rådgivning. Vore arbejdsområder omfatter alle grene af dansk og EU erhvervsjura. Gorrissen Federspiel har tætte relationer til førende advokater i hele verden og kan med kort varsel skaffe klienter professionel rådgivning, hvor dette er nødvendigt. Vi er et fuldt integreret og internationalt arbejdende advokatfirma, med ca. 420 medarbejdere. Mere end halvdelen af medarbejderne er jurister, der alle har en bred uddannelse og de kompetencer, som er relevante for vore klienter.

Mere info

Jyske Bank

Jyske Bank har stor erfaring og viden om franchising. Vi har en lang række franchise-kunder indenfor forskellige brancher hvor vi rådgiver hele vejen fra opstartsfasen og omkring den daglige drift. Hvis du derfor leder efter en stærk og kompetent samarbejdspartner er det oplagt at tage fat i Jyske Bank. Både for dig som drømmer om at komme i gang og dig som har været franchisetager gennem mange år.

Mere info

Franchise Pool International

Master franchising
Internationale koncepter i vores netværk FPI – Franchise Pool International – søger danske eller skandinaviske master franchisetagere til at varetage udviklingen af franchising i Danmark og/eller Skandinavien. Lad os høre fra dig, hvis du har interesse for franchising og har evner og økonomi til at udvikle et masterkoncept til en dansk franchisekæde – med succes ​.

International vækst med franchising
For det rette koncept er der et enormt vækstpotentiale via international franchising. Det kræver tid og kompetence.  Vi kan hjælpe dig på vej og giver gerne gode råd og tips om dine muligheder for eksport med franchising

Kontakt
Indehaver Tom Skovbon tilbyder særlig ekspertise indenfor franchising. Kontakt ham på 20219900 eller ts@franchiseHub.dk

Mere info
To top