International ekspansion

I FranchiseHub hjælper vi skandinaviske virksomheder, der ønsker at udbrede deres brand internationalt ved franchising til at realisere deres internationale potentiale.

At ekspandere internationalt med franchising er en spændende mulighed, da hele verden er åben! På en måde kan det være nemmere at udvide med franchising på andre markeder end det danske, da franchising ofte er mere populært og velkendt i andre dele af verden.

Det er vigtigt at forberede sig grundigt inden din internationale ekspansion og vi i FranchiseHub hjælper gerne med både forberedelse og realisering af planerne om international ekspansion.

FranchiseHub er partner i det verdensomspændende netværk, Franchise Pool International – FPI.
Deres særlige fokus er international franchiseudvikling. FPI-netværket omfatter 17 partnerfirmaer, der dækker 45 lande i Europa, USA, Canada, Sydøstasien og Mellemøsten.

Uanset om det er første gang I skal strukturere en international franchise-udrulning eller I ønsker at accelerere jeres eksisterende internationale vækst til nye markeder, giver FranchiseHub igennem FPI® adgang til den nødvendige lokale viden om forretningskultur, lovgivning, sprog og ressourcer til at hjælpe dig i din ekspansion. FranchiseHub er partner i FPI for Danmark og Norge.

https://franchiseinternational.net/

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse af mulighederne.

To top