Udvikling af franchisekoncept – Nordic Playground Institute

FranchiseHub har hjulpet Nordic Playground Institute med at udvikle og realisere et stærkt franchisekoncept med internationalt potentiale.

Nordisk Legepladsinstituttet blev oprettet med det formål at give legepladsindustrien et middel til at certificere produkter og personale i deres eget land samt sætte børns motoriske færdighedsudvikling på dagsordenen for legepladsudviklere og ejere.

Nordisk Legepladsinstituttet har udviklet sig til at være et af Europas førende institutter inden for legepladsudstyrssikkerhed, rådgivning og certificering. De leverer upartiske tjenester af højeste kvalitet, og har midlerne til at hjælpe virksomheder med at fastholde og udvikle deres mærker, værdier og forretningsdrift.

Instituttet har en ISO 9001 kvalitetscertificering samt en international upartisk akkreditering i henhold til ISO/IEC 17020. Instituttet udfører omkring 7.000 inspektioner i Danmark om året.

Instituttet nyder stor anerkendelse og har mange kontakter og stor interesse fra udlandet, for etablering af et tæt samarbejde. Franchisekonceptet har derfor skabt det nødvendige grundlag for en stærk international ekspansion således at man nu er etableret med franchisetagere i Sverige, Portugal, Serbien, Tyrkiet, Island og Færøerne, og flere lande er på vej.

To top